True Detective: Trivia και trailer του β’ κύκλου

Ο δεύτερος κύκλος της βραβευμένης σειράς έκανε πρεμιέρα στα κανάλια Novacinema και εμείς ανακαλύπτουμε τα trivia και τα – μέχρι στιγμής – trailer του φρέσκου True Detective.
True Detective: Trivia και trailer του β’ κύκλου
Επιτέλους, η αναμονή μας έλαβε τέλος, το πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε αποκλειστικά από τα κανάλια Novacinema στις 22 Ιουνίου και πλέον έχουμε μια πρώτη εικόνα από τον δεύτερο κύκλο της σειράς True Detective.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικά αρκετά ενδιαφέροντα trivia (πληροφορίες) για τον δεύτερο αυτό κύκλο, καθώς και όλα τα επίσημα trailer που έχουν δει μέχρι στιγμής τα φώτα της δημοσιότητας.

Trivia

* Oύτε μία, ούτε δύο, αλλά… δεκατέσσερις θα είναι οι γυναίκες που θα περάσουν από το σκοτεινό Καλιφορνέζικο περιβάλλον της σειράς. Και όπως φαίνεται, δε θα περάσουν απαρατήρητες από τον ανδρικό πληθυσμό.

* Με ανανεωμένο καστ και το πρωταγωνιστικό δίδυμο των Κόλιν Φάρελ και Βινς Βον, η βραβευμένη σειρά θα προβάλλεται και σε prime time κάθε Δευτέρα στις 22.00. Μάλιστα, οι
συνδρομητές της Nova μέσω της υπηρεσίας NovaBox+ μπορούν να γράφουν τα επεισόδια.

* Ο δεύτερος κύκλος εκτυλίσσεται στον απόηχο μιας μυστηριώδους και παράξενης δολοφονίας, όπου τρεις αστυνομικοί κι ένας πρώην εγκληματίας παγιδεύονται σ’ έναν θανάσιμο ιστό προδοσίας και συνωμοσίας.

* Τα δύο πρώτα επεισόδια της δεύτερης σεζόν φέρουν τη σφραγίδα του Justin Lin ( ο σκηνοθέτης του «Fast & Furious 6: μαχητές των δρόμων»), ενώ τα υπόλοιπα θα αναλάβουν γνωστοί σκηνοθέτες.

* Ο Κρίστιαν Μπέιλ και η Τζέσικα Τσαστέιν είχαν προταθεί για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, όμως και οι δύο απορρίφθηκαν εξαιτίας τις χρονικής διάρκειας που απαιτούσε η προετοιμασία για τη σειρά.

* Ο δημιουργός της σειράς Νικ Πιζολάτο είχε δηλώσει για τη δεύτερη σεζόν ότι αφορά «την μυστηριώδη ιστορία και τις αιρέσεις πίσω από το μεταφορικό δίκτυο του Los Angeles». Αργότερα, παραδέχτηκε ότι έκανε πλάκα σε απάντηση των συνεχόμενων ενοχλήσεων που είχε από ρεπόρτερ που τον ρωτούσαν συνέχεια «Με τι θα έχει να κάνει η 2η σεζόν;», χωρίς να την έχει καν ολοκληρώσει. Ε, τον άτιμο.

* Η Τζέσικα Μπιλ και η Μέιλιν Άκερμαν ήταν μεταξύ των ηθοποιών που είχαν προταθεί για τον ρόλο της πρωταγωνίστριας.

* Στην δεύτερη σεζόν, ο Τέιλορ Κιτς παίζει έναν βετεράνο στρατιώτη εν ονόματι Πωλ Γούντραφ. Ο ηθοποιός είχε ξαναπαίξει αντίστοιχο ρόλο, υποδυόμενος τον στρατηγό Μάικλ Μέρφι στο Lone Survivor (2013).

Trailers

Το πρώτο tease που κυκλοφόρησε


Το πρώτο «μεγάλο» trailer που κυκλοφόρησε

Δύο ακόμα promo trailers διάρκειας 30 δευτερολέπτων




Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v