ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΠΩΣ ΝΑ...

Απίστευτα life hacks που δεν είχατε σκεφτεί

Ιδιοφυή κόλπα για να κάνετε πιο εύκολη την καθημερινότητά σας, ευγενικά χορηγία των χρηστών του internet που έχουν άπλετο ελεύθερο χρόνο.

Απίστευτα life hacks που δεν είχατε σκεφτεί

Όταν πρόκειται για τα μικροπροβλήματα της καθημερινότητας, το internet είναι ένα μαγικό μέρος. Φάγατε ας πούμε τα μισά πατατάκια σας, και λυπάστε τα υπόλοιπα να τα πετάξετε; Το internet έχει τρόπο να κλείσετε αεροστεγώς τη σακούλα. Θέλετε να στερεώσετε κάπου το tablet για να ανατρέχετε στη συνταγή ενώ μαγειρεύετε; Παιχνιδάκι. Ρίξτε μια ματιά παρακάτω, και… θαυμάστε τις ιδιοφυΐες που ζουν ανάμεσά μας.

Ιδού πώς θα κλείσετε αεροστεγώς μια σακούλα.Γεμίστε μια σκηνή με άμμο, για να παίζουν τα πιτσιρίκια στη σκιά και να μπορείτε να την κλείνετε το βράδυ, ώστε να προστατεύεται από ζωάκια/ βροχές κλπ.Μετακομίζετε; Δε χρειάζεται να ξεκρεμάσετε τα ρούχα από τις ντουλάπες.Ποτέ ξανά καλώδια εξαφανισμένα κάτω από το γραφείο.Να πώς θα συμπεριλάβετε τον φωτογράφο στη φωτογραφία.Ένα παλιό καλσόν στην ηλεκτρική σκούπα είναι ό,τι πρέπει για να βρείτε μικροσκοπικά αντικείμενα εξαφανισμένα κάτω από καναπέδεςΠώς θα κρύψετε ένα έξτρα κλειδί έξω από το σπίτι.Βαριέστε να ξεστολίζετε το δέντρο κάθε Ιανουάριο;Βάλτε παγωτό στην «άδεια» συσκευασία της Nutella. Παρακαλούμε.Εξοικονομήστε χώρο στην απλώστρα.Πηγή: Bored Panda

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Πατριώτης είναι κάποιος που αγαπάει τη χώρα του, αλλά δεν χωνεύει τους πολίτες της."

Εβάν Εσάρ

  • 1936 - Γεννιέται ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σημίτης.
    1952 - Η Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία πραγματοποιεί τη μεγαλύτερη, μέχρι τότε, αεροπορική επίθεση κατά της Βόρειας Κορέας.
    1985 - Ένα Μπόινγκ 747 των Ινδικών Αερογραμμών συντρίβεται στον Ατλαντικό Ωκεανό, με αποτέλεσμα 329 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.
    1993 - Μεγάλος μακεδονικός τάφος ανακαλύπτεται στην περιοχή μεταξύ Μεσιανής και Γιαννιτσών, 2,5 χλμ. από το Αρχαιολογικό Μουσείο της Πέλλας.
    1996 - Απεβίωσε ο πρώην πρωθυπουργός και ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Παπανδρέου.

© 2002-2018 MEDIA2DAY