Οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά στο σεξ

Έχουμε όλα τα μυστικά και τις απλούστατες κινήσεις που θα τον/ την τρελάνουν στο κρεβάτι, χωρίς να χρειαστεί να κρεμαστείτε από πολυελαίους.
Οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά στο σεξ
Θέλετε να πάτε την σεξουαλική σας εμπειρία σε άλλο επίπεδο; Εύκολο! Είτε αναρωτιέστε πώς θα κάνετε τον/ την σύντροφό σας να παραμιλάει, είτε σκέφτεστε… τον εαυτό σας και την δική σας απόλαυση (δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε εμείς) κερδισμένοι και χαμένοι σε αυτό το παιχνίδι δεν υπάρχουν.

Για τις γυναίκες

- Χαϊδέψτε απαλά, με τις άκρες των δαχτύλων σας και με αργές κινήσεις, όλο της το σώμα. Αφιερώστε χρόνο, και μην κάνετε τίποτα άλλο –μόνο χάδια– μέχρι να σας παρακαλέσει (δεν θα αργήσει).

- Βάλτε τα πόδια της στους ώμους σας όταν βρίσκεστε σε ιεραποστολική στάση. Θα αυξήσετε το βάθος της διείσδυσης και θα επισπεύσετε τον οργασμό της.

- Το στήθος της δεν είναι εκεί μόνο για τα προκαταρκτικά. Χαϊδέψτε τις θηλές της κατά τη διάρκεια της διείσδυσης (οι στάσεις που προσφέρονται περισσότερο γι’ αυτό είναι το κουτάλι, η στάση στα τέσσερα και η γυναίκα από πάνω) για να την τρελάνετε ακόμα περισσότερο.

Για τους άνδρες

- Σχηματίστε έναν κύκλο με τον δείκτη και τον αντίχειρά σας στην βάση του πέους του κατά τη διάρκεια της διείσδυσης, για να αυξήσετε την απόλαυσή του.

- Στη στάση «γυναίκα από πάνω» στηριχτείτε στα πόδια σας (σαν να κάνετε squat) αντί για τα γόνατά σας. Θα ελέγχετε καλύτερα τις κινήσεις σας, και θα βελτιστοποιήσετε τη γωνία και το βάθος της διείσδυσης.

- Μην περιορίζεστε στο απλό μέσα-έξω κατά τη διάρκεια του στοματικού. Κάντε «διάλειμμα» για να κάνετε κύκλους με την γλώσσα σας γύρω από το πέος του, και μετά συνεχίστε κανονικά. Για έξτρα… έκπληξη, βάλτε το δάχτυλό σας μέσα στο στόμα μαζί με το πέος του και χαϊδέψτε απαλά.

Τα unisex

- Μην βγάλετε αμέσως τα ρούχα σας –ή, έστω, τα εσώρουχά σας– κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών. Χάδια, φιλιά και απαλά δαγκώματα πάνω από τα εσώρουχα θα σας κάνουν να ανυπομονείτε περισσότερο για το «κυρίως πιάτο».

- Δοκιμάστε λίγο BDSM –spanking ή απλά δαγκώματα, αν δεν θέλετε να βουτήξετε κατευθείαν στα βαθιά.

- Κάντε σεξ στα όρθια. Ναι, είναι κουραστικό, αλλά είναι επίσης σούπερ σέξι και απολαυστικό, γιατί έχει κάτι από την ορμή των πρώτων ημερών, τότε που δεν προλαβαίνατε να φτάσετε σε κρεβάτι γιατί θέλατε σαν τρελοί ο ένας τον άλλο.

Και δύο ενδιαφέροντα Infographics για το κλείσιμο

Οι πιο ερωτογενείς ζώνες ανδρών και γυναικών, όπως τις αξιολόγησαν οι συμμετέχοντες σε μεγάλη διαδικτυακή έρευνα, από το 1 ως το 10 (με το 10 να είναι το πιο ερεθιστικό, προφανώς).



Το σωστό soundtrack, όπως το ψήφισαν οι αναγνώστες γνωστής ιστοσελίδας (μην σας περιορίσουμε όμως –μπορείτε να πάρετε απλώς ιδέες και να φτιάξετε την playlist που ταιριάζει ακριβώς στα δικά σας γούστα).



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v