Τέλεια τριήμερα στο εξωτερικό κάτω από 250€

Γιορτάζουμε τον ερχομό της άνοιξης με τέσσερα τριήμερα στο εξωτερικό, που κοστίζουν λιγότερα από 250€ το άτομο. Ναι, αλήθεια.
Τέλεια τριήμερα στο εξωτερικό κάτω από 250€
της Ηρώς Κουνάδη

(*) Οι τιμές των ξενοδοχείων έχουν υπολογιστεί για τις ημερομηνίες στις οποίες εντοπίσαμε τα φθηνότερα αεροπορικά για κάθε προορισμό. Οι τιμές των αεροπορικών είναι μετ’ επιστροφής, και περιλαμβάνουν όλους τους φόρους, επίναυλους κλπ, και χειραποσκευή μέχρι 10 κιλά. Σε κάθε πλάνο παρακάτω, περισσεύουν τουλάχιστον 100€ κατ’ άτομο για φαγητά, ποτά, εισόδους σε μουσεία κλπ.

Στη Ρώμη


Ιστορία που μετριέται σε χιλιετίες, κουζίνα να γλείφεις τα δάχτυλά σου και να αναφωνείς «μάμα μία!», ανοιξιάτικη dolce vita σε ηλιόλουστες πλατείες, και τόσα μουσεία και αξιοθέατα όσα δεν προλαβαίνεις με τίποτα να στριμώξεις σε ένα Σαββατοκύριακο.

Παρά τη φήμη της, η Αιώνια Πόλη μπορεί να γίνει όσο φθηνή (και όσο ακριβή) θέλετε. Απλά θα συμβιβαστείτε με ένα δωμάτιο μακριά από το κέντρο, στο οποίο θα σας πηγαινοφέρνει άνετα και γρήγορα το μετρό (Παρασκευές και Σάββατα μέχρι τη 1.30 μετά τα Μεσάνυχτα) και το πρόβλημα λύθηκε.

Διαβάστε περισσότερα - Η Ρώμη είναι έρωτας… με την πρώτη ματιά



Το αεροπορικό εισιτήριο: 76,28€ πήγαινε-έλα με τη Ryanair, αν έχετε τη δυνατότητα να φύγετε καθημερινές (την τιμή εντοπίσαμε για αναχώρηση την Τρίτη 17/4 και επιστροφή την Παρασκευή 20/4). Αν δεν την έχετε, η καλύτερη τιμή που βρήκαμε για Σ/Κ τους επόμενους μήνες είναι στα 88,72€, πήγαινε-έλα πάντα, για αναχώρηση Παρασκευή 27/4 και επιστροφή Δευτέρα 30/4.

Η διαμονή: Τα κουκλίστικα δωμάτια του B&B Classy Rome στο Nomentano, πολύ κοντά στο μετρό, κοστίζουν 147€ το δίκλινο για τρεις διανυκτερεύσεις, Παρασκευή με Δευτέρα (δηλαδή 24,50€ το άτομο τη μέρα).

Στη Βαρσοβία


Μια κουκλίστικη παλιά πόλη, ένα υπέροχο κάστρο στις όχθες του Βιστούλα, ένα ειδυλλιακό πάρκο, το Lazienki με τις λιμνούλες και τα σκιουράκια του, πολλά ενδιαφέροντα μουσεία και άλλα τόσα υπερκεφάτα μπαράκια κάνουν τη Βαρσοβία μία από τις πόλεις της Ευρώπης που δεν πρόκειται να βαρεθούμε ποτέ. Ειδικά από τότε που η Ryanair την έβαλε… στα Σαββατοκύριακά μας, με καθημερινές πτήσεις οι τιμές των οποίων είναι πάντα διψήφιες.

Διαβάστε περισσότερα - Βαρσοβία: Η Πολωνία μας ξανασυστήνεται



Το αεροπορικό εισιτήριο: 73,16€ πήγαινε-έλα με τη Ryanair (την τιμή εντοπίσαμε για αναχώρηση Παρασκευή 16/3 και επιστροφή Κυριακή 18/3).

Η διαμονή: Στα σούπερ κεντρικό διαμερίσματα Chic Apartments, δύο διανυκτερεύσεις σε δίκλινο κοστίζουν 82€, δηλαδή 20,50€ το άτομο τη μέρα. Στο Mish Mash Old Town, στην καρδιά της παλιάς πόλης, ένα δίκλινο με μικρή κουζίνα έχει 91€ για δύο διανυκτερεύσεις, δηλαδή 22,75€ το άτομο τη μέρα. Στο λιτό αλλά περιποιημένο Hotel Mazowiecki στο κέντρο της πόλης το δίκλινο με πρωινό κοστίζει 84€ για δύο διανυκτερεύσεις, ή 21€ το άτομο τη μέρα.

Στη Μάλτα


Ένα νησάκι στο μέγεθος της Άνδρου, με Ιστορία που ξεκινά… πριν από τα πάντα, το 5200 π.Χ., γεμάτο μεσαιωνικά κάστρα, παλαιολιθικούς ναούς, γλυκύτατα ψαροχώρια, σπουδαία αρχιτεκτονική, ωραίες παραλίες και ολοζώντανη νυχτερινή ζωή. Να πούμε κάτι και για την τρομερή της κουζίνα, που παντρεύει τα μπαχάρια της Ανατολής με τις γεύσεις της Μεσογείου, ή έχετε ήδη φύγει;

Διαβάστε περισσότερα - 10 καλοί λόγοι να πας φέτος στη Μάλτα

 

Rabatting on winter's door

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Iro Kounadi (@irokounadi) στις



Το αεροπορικό εισιτήριο: 60€ πήγαινε- έλα με τη Ryanair (την τιμή εντοπίσαμε για αναχώρηση το Σάββατο 21/4 και επιστροφή την Τρίτη 24/4)

Η διαμονή: Στο Jessica Flat στη Σενγκλέα, μία από τις «Τρεις Πόλεις» απέναντι από τη Βαλέτα τα δίκλινα ξεκινούν από 90€ και φτάνουν τα 120€ για τρεις διανυκτερεύσεις –ήτοι από 15€ έως 20€ το άτομο τη μέρα. Αν είστε παρέα των τεσσάρων, το ωραιότατο διαμέρισμα Criholiday στη Μελιέχα, πολύ κοντά στο χωριό του Ποπάι, κοστίζει 115,20€ για τρία βράδια, δηλαδή λιγότερα από 10€ το άτομο τη μέρα.

Στη Σόφια


Θα ξεκινήσουμε από αυτό: Οι τιμές των αεροπορικών της είναι χαμηλότερες από τα διόδια Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Και ο λόγος να βρεθείτε εκεί δεν είναι μόνο αυτός: Οι βόλτες στους γεμάτους ζωή πεζοδρόμους της, τα ενδιαφέροντα μουσεία και αξιοθέατα που περιλαμβάνουν τα ίχνη μιας αρχαίας πόλης που την έλεγαν Serdica, και η ζωηρότατη νυχτερινή ζωή είναι μερικοί ακόμα.

Διαβάστε περισσότερα - Τα best of της Σόφιας σε ένα Σαββατοκύριακο

 

One of the most beautiful buildings in Sofia is the Ivan Vazov National Theater. Located in the city garden of Sofia, is an excellent place for travelers to rest and enjoy the great view. Don't forget to have your camera with you ___________________________________ #theater #citygarden #bulgaria #софия #sofiabulgaria #explorediscover #wanderlust #beautifulldestinations #travelgram #roundtheworld #freesofiatour #sofiabook #sofiaindetails #bulgariatourism #igbulgaria #ig_bulgaria #discoverbalkania #allbulgaria #loves_united_bulgaria #sosofia #sofiacity #discoverbulgaria #sofiacitybulgaria #goguide #thelostsofia #mybulgaria #bulgariaofficial #amabulgaria #topbulgariaphoto

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη giannis.82 (@traviewler) στις



Το αεροπορικό εισιτήριο: 38,40€ πήγαινε- έλα με τη Ryanair (την τιμή εντοπίσαμε μεταξύ άλλων για αναχώρηση το Σάββατο 10/3 και επιστροφή τη Δευτέρα 12/3).

Η διαμονή: Στο υπέροχο L'Opera House, πιο κέντρο δεν πάει, το δίκλινο με πρωινό έχει 90€ για δύο διανυκτερεύσεις, ή 22,50€ το άτομο τη μέρα. Το ίδιο και στο Bon Bon Central Hotel, στην τιμή του οποίου περιλαμβάνεται και η χρήση γυμναστηρίου και σάουνας. Αν προτιμάτε την ανεξαρτησία (και τους μεγαλύτερους χώρους) ενός διαμερίσματος, το φανταστικό William Gladstone Apartment φιλοξενεί δύο άτομα με 82€, δηλαδή 20,50€ το άτομο τη μέρα.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v