Αεροπορικά εισιτήρια: Ποιες προσφορές ισχύουν τώρα

Βρήκαμε τις καλύτερες τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων για να κάνετε άνοιξη (και Πάσχα, σε ορισμένες περιπτώσεις) στην Ευρώπη.
Αεροπορικά εισιτήρια: Ποιες προσφορές ισχύουν τώρα
της Ηρώς Κουνάδη

Ως γνωστόν, η καλύτερη περίοδος του χρόνου για να κλείσετε οικονομικά αεροπορικά εισιτήρια είναι αυτή που διανύουμε τώρα. Από τις γιορτές των Χριστουγέννων που μόλις πέρασαν μέχρι το Πάσχα που αργεί ακόμα υπάρχει ένα κενό, το οποίο οι αεροπορικές εταιρείες σπεύδουν να γεμίσουν με ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες προσφορές και εκπτώσεις όπως αυτές που συγκεντρώσαμε παρακάτω.

(*) Disclaimer: Οι τιμές που ακολουθούν περιλαμβάνουν επιστροφή, φόρους αεροδρομίων, επίναυλο καυσίμων και λοιπές επιβαρύνσεις. Στην περίπτωση των low cost αεροπορικών (easyJet και Vueling) δεν περιλαμβάνεται μια επιβάρυνση της τάξης των 20€ για την βαλίτσα που παραδίδετε (προαιρετικά) στο check in. Δεν δημοσιεύουμε ποτέ προσφορές που δεν έχουμε ελέγξει ότι ισχύουν.

Στο Βελιγράδι μας πετά η Aegean σε σούπερ τιμές: Από 117€ μετ’ επιστροφής και φόρων, από τον Φεβρουάριο έως και τον Μάιο. Για το πασχαλινό τετραήμερο, επί παραδείγματι, βρήκαμε τελική τιμή 130€ με επιστροφή και φόρους (αναχώρηση Μεγάλη Παρασκευή και επιστροφή Δευτέρα ή Τρίτη του Πάσχα). Κάτι μας λέει ότι ειδικά αυτό θα εξαντληθεί ταχύτατα, γι’ αυτό σπεύσατε.

Ένα “long weekend” τον Μάρτιο στο Λονδίνο έχει να προτείνει η easyJet, η τελική τιμή της οποίας βγαίνει στα 135€ για αναχώρηση στις 12 και επιστροφή στις 15 Μαρτίου.

Τι θα λέγατε για λίγες μέρες στο ανοιξιάτικο Βερολίνο; Στην Aegean βρήκαμε τελική τιμή μετ’ επιστροφής στα 129€, για αναχώρηση στις 31 Μαρτίου και επιστροφή στις 4, 5 ή 7 Απριλίου. Ακόμα χαμηλότερες είναι οι τιμές της easyJet για τον Μάρτιο και τον Απρίλιο: Ενδεικτικά, για αναχώρηση στις 26 και επιστροφή στις 30 Μαρτίου, βρήκαμε τελική τιμή στα 95€.

Και το βραβείο της καλύτερης τιμής ολόκληρου του ρεπορτάζ κερδίζει η easyJet, που μας πετά στο Μιλάνο στις αρχές Απριλίου (2 με 8, για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι) με μόλις 74€ πήγαινε-έλα.

Ιταλίας… συνέχεια, με Ρώμη αυτή τη φορά, στην οποία η Alitalia μας πετά τις ημέρες γύρω από το πασχαλινό τετραήμερο, με 130€ (για αναχώρηση Κυριακή του Πάσχα και επιστροφή Παρασκευή 25/4) ή με 164€ (για αναχώρηση Μεγάλη Παρασκευή και επιστροφή Παρασκευή 25/4).

Έχετε 107€; Έχετε και ένα εισιτήριο με επιστροφή για Βουκουρέστι, με την Aegean. Είναι η τελική τιμή που βρήκαμε για αναχώρηση στις 8 και επιστροφή στις 11 Μαρτίου.

Στη Μαδρίτη μας ταξιδεύει η Alitalia με εξαιρετικές τιμές πολλές ημερομηνίες του Μαρτίου και του Απριλίου. Η τελική τιμή με επιστροφή και φόρους «βγαίνει» στα 165€.

Η Vueling, μια από τις λίγες low cost αεροπορικές που έχουν μείνει πιστές στο Ελ. Βενιζέλος, μας πηγαίνει στα τέλη Μαρτίου στον ισπανικό βορρά, και συγκεκριμένα στο Μπιλμπάο, με 210€ (για αναχώρηση στις 20 και επιστροφή στις 27 Μαρτίου).

Η Κωνσταντινούπολη έρχεται… λίγο πιο κοντά, εκεί γύρω στον Μάρτιο και τις αρχές Απριλίου με τις πτήσεις της Aegean να κοστίζουν 107€ με επιστροφή (ενδεικτικά, για αναχώρηση την 1η και επιστροφή στις 6 Απριλίου). Και για το τετραήμερο του Πάσχα, πάντως, η τιμή δεν είναι καθόλου άσχημη αν μπορείτε να προσθέσετε δύο μέρες, και να φύγετε Μεγάλη Πέμπτη και να επιστρέψετε Τρίτη του Πάσχα: στα 127€, πάντα μετ’ επιστροφής.

Μιλώντας για την Τουρκία, η Pegasus Airlines μας πετά στη Σμύρνη, σε τιμές που δεν ξεπερνούν τα 114€ για τα μέσα Μαρτίου (10 με 14, συγκεκριμένα). Για το πασχαλινό τετραήμερο, οι τιμές είναι λίγο πιο τσιμπημένες, στα 164€ για αναχώρηση Μεγάλη Πέμπτη και επιστροφή Δευτέρα του Πάσχα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v