Βρήκαμε δωμάτια ως 50€ για την Καθαρά Δευτέρα

Στο Πήλιο, την Πελοπόννησο, την Ήπειρο και τη Λίμνη Πλαστήρα υπάρχουν ακόμα λίγα και καλά οικονομικά δωμάτια για το τριήμερο. Ίσα που προλαβαίνετε.
Βρήκαμε δωμάτια ως 50€ για την Καθαρά Δευτέρα

Στο Πήλιο…


- Το Ria Rooms στον Κισσό, πολύ κοντά στην Τσαγκαράδα, διαθέτει παραδοσιακά διακοσμημένα δωμάτια, στα 40€ το δίκλινο.
- Το Sea Front, στην παραθαλάσσια Μηλίνα, σας περιμένει για πρόβα καλοκαιριού, σε πανέμορφα δωμάτια με θέα θάλασσα, οι τιμές των οποίων δεν ξεπερνούν τα 42€ το δίκλινο.
- Ο Ξενώνας Ρούσης στη Ζαγορά έχει χρωματιστά, ρομαντικά διακοσμημένα δωμάτια στα 45€ το δίκλινο (65€ αν θέλετε και τζάκι και πρωινό).

Στην Πελοπόννησο…


- Το Ξενοδοχείο Τσολαρίδης στην Κυπαρισσία προσφέρει περιποιημένα δωμάτια με μπαλκονάκια που αγναντεύουν την θάλασσα, στα 35€ το δίκλινο.
- Στον Ταΰγετο, στο χωριουδάκι που λέγεται Πολιάνα, βρήκαμε το Taygetos Relaxing Cottage, το οποίο νοικιάζεται ολόκληρο, είναι δηλαδή ένα ολόδικό σας σπίτι στο βουνό, προς 33€ τη βραδιά αν είστε δύο άτομα –ή 65€ τη βραδιά αν είστε παρέα των έξι ατόμων. 
- Το Ξενοδοχείο Milton, στο Μαυροβούνι, δύο χιλιόμετρα έξω από το Γύθειο, είναι ιδανική βάση για να εξερευνήσετε τη Μάνη, και διαθέτει ωραία δωμάτια που κοστίζουν 35€ το δίκλινο (συν 5€ το άτομο προαιρετικά για πρωινό). 
- Το Ξενοδοχείο Ηρακλής στην Ολυμπία έχει φωτεινά, ευρύχωρα δωμάτια είκοσι λεπτά με τα πόδια μακριά από τον αρχαιολογικό χώρο, στα 36€ το δίκλινο. 

Στη Λίμνη Πλαστήρα και τα πέριξ της…


- Το Πανδοχείο της Καστανιάς, στο ομώνυμο χωριό, προσφέρει στούντιο με μικρό κουζινάκι και θέα στο βουνό, με 50€ το δίκλινο. 
- Το Πανόραμα, στα Επινιανά της Ευρυτανίας, 15 χιλιόμετρα από τη λίμνη, προσφέρει πανέμορφα δωμάτια με φανταστική θέα στις καταπράσινες βουνοπλαγιές γύρω τους, στα 35€ το δίκλινο με πρωινό. 
- Ο ξενώνας Κυρά Νίκη, στα Άγραφα, επίσης περί τα 15 χιλιόμετρα από τη λίμνη, διαθέτει ευρύχωρα, παραδοσιακά διακοσμημένα δωμάτια στα 50€ το δίκλινο. 

Στα ορεινά και τα παράλια της Ηπείρου


- Ο ξενώνας Kasaria στο Χαλίκι, 26 χιλιόμετρα από το Μέτσοβο, διαθέτει απλά αλλά περιποιημένα δωμάτια με θέα στο βουνό και το ποτάμι, στα 40€ το δίκλινο με πρωινό. 
- Ο ξενώνας Filoxenia στην Κόνιτσα είναι ιδανική βάση για να εξερευνήσετε όσο περισσότερα Ζαγοροχώρια και Μαστοροχώρια αντέχετε. Τα απλά και όμορφα δωμάτιά του κοστίζουν 40€ το δίκλινο. 
- Το Lydia Rooms & Studios είναι ό,τι πρέπει για να αφήσετε την Πρέβεζα να σας εκπλήξει ευχάριστα. Τα φροντισμένα του δωμάτια κοστίζουν 40€ το τρίκλινο με θέα θάλασσα. 
- Τα ενοικιαζόμενα στούντιο Γερακοφωλιά στην Κόνιτσα απολαμβάνουν φαντασμαγορική θέα στα απίστευτα τοπία γύρω τους, και δεν κοστίζουν περισσότερα από 38€ το δίκλινο. 
- Ο Ξενώνας Όνειρο στο Βουργαρέλι της Άρτας είναι βάση ιδανική για να εξερευνήσετε τα Τζουμέρκα. Τα δωμάτιά του είναι λιτά αλλά περιποιημένα, και το κόστος τους δεν ξεπερνά τα 35€ το δίκλινο (συν 5€ το άτομο προαιρετικά για πρωινό). 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v