Eva Palace: Ρομαντικές στιγμές στην Κέρκυρα

Στην κατάφυτη ιδιωτική χερσόνησο του Κομμένου στην Κέρκυρα, κρυμμένο πίσω από καταπράσινους κήπους και ιδιωτικές, χρυσαφένιες αμμουδιές, το Grecotel Eva Palace αποτελεί ιδανικό καταφύγιο για τους ταξιδιώτες που αναζητούν το στυλ και την πολυτέλεια στις διακοπές τους. Μοναδικής αισθητικής design και παροχές που ανταποκρίνονται στα γνωστά, υψηλά standards της Grecotel.

Χτισμένο σε ένα από τα πιο ρομαντικά σημεία του Ιονίου, την κατάφυτη ιδιωτική χερσόνησο του Κομμένου στην Κέρκυρα, το Eva Palace αποτελεί ένα ξεχωριστό καταφύγιο για ταξιδιώτες με στυλ.

Κρυμμένο μέσα σε πυκνούς εξωτικούς κήπους, ιδανικούς για ξένοιαστους περιπάτους, το ειδυλλιακό αυτό θέρετρο είναι μια ”ιδιωτική Εδέμ”. Bungalows σε απαλές αποχρώσεις και βίλες, η καθεμιά με τη δική της πισίνα, βρίσκονται διάσπαρτες μέσα σε Μεσογειακούς κήπους που αναδίδουν τα αρώματα του κίτρου και του γιασεμιού.

Τα πέτρινα κεραμίδια τους, οι βεράντες με τη μοναδική θέα, τα παραδοσιακά σιδερένια κάγκελα των μπαλκονιών τους μαζί με τα χειροποίητα έπιπλα, τα πολυτελή υφάσματα και τα φυσικά υλικά, συνθέτουν ένα παραμυθένιο σκηνικό.

Κρυστάλλινοι πολυέλαιοι Μουράνο κρέμονται από θολωτά ταβάνια, δημιουργώντας μια ιδιαίτερη σύνθεση πολυτέλειας, φινέτσας και απλότητας που αντικατοπτρίζει την πεμπτουσία της κερκυραϊκής αισθητικής. Αναπαυτικές πολυθρόνες, διπλοί καναπέδες, πολυτελείς μπανιέρες, κρυφοί φωτισμοί, διπλοί νιπτήρες, αυτόνομα dress rooms και μυρωδιές φρέσκων λουλουδιών παντού, συμπληρώνουν τον ακαταμάχητο ρομαντισμό του σκηνικού.

Όποια επιλογή διαμονής και αν αποφασίσετε ότι σας ταιριάζει, στο Eva Palace σίγουρα δεν πρόκειται να απογοητευτείτε. Από τα δίκλινα δωμάτια του κεντρικού κτιρίου, με τα ολόλευκα κρεβάτια με ουρανό, το πλακόστρωτο δάπεδο και την επίπλωση από ανοιχτόχρωμο ξύλο, στα διώροφα bungalows που φωλιάζουν στους ευωδιαστούς κήπους του ξενοδοχείου με τις εσωτερικές αυλές και τις μεγάλες βεράντες, και από εκεί στις πολυτελέστατες βίλλες με τις ιδιωτικές πισίνες, όλα μοιάζουν φτιαγμένα με έμφαση στην πολυτέλεια και προσοχή ακόμη και στην παραμικρή λεπτομέρεια.

Όλα τα δωμάτια και τα bungalows του Eva Palace είναι πλήρως εξοπλισμένα, με δορυφορική τηλεόραση, air condition, μικρό στερεοφωνικό HiFi και χρηματοκιβώτιο, ενώ με έξτρα χρέωση διατίθενται mini bar και μηχανή espresso.

Για όσους επιθυμούν ακόμη περισσότερη αίσθηση πολυτέλειας στις διακοπές τους, το Grecotel Eva Palace προσφέρει διάφορους τύπους σουιτών και βιλλών, που υπόσχονται να σας… κακομάθουν. Από τη junior suite, στο κεντρικό κτίριο του ξενοδοχείου, έως την ανεξάρτητη βίλα Palazzina, των 590 τετραγωνικών, με τις δύο ιδιωτικές πισίνες, όλες οι σουίτες διακρίνονται για το εξαιρετικό design τους, τις υψηλού επιπέδου παροχές τους και την απαράμιλλη αισθητική τους.

Από τα τρία εστιατόρια του ξενοδοχείου, το a la carte gourmet εστιατόριο Il Melograno ξεχωρίζει για τις μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες του, εμπνευσμένες από τη μεσογειακή κουζίνα, τη μακροσκελή λίστα κρασιών του και την εκπληκτική του θέα στην ιδιωτική παραλία.

Πρωινό και γεύμα θα απολαύσετε στον πλούσιο μπουφέ του Terrazzo Garden Restaurant, ενώ στο Emerald Bay Grill, δίπλα στην πισίνα, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα ελαφρύ γεύμα σε casual στυλ.

Όσον αφορά τη βραδινή σας διασκέδαση, τα δύο μπαρ του ξενοδοχείου, Serenissima και Island θα σας εξασφαλίσουν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, με δροσιστικά cocktails, υπέροχη θέα και καλή μουσική.

Το ειδυλλιακό σκηνικό του ξενοδοχείου συμπληρώνεται ιδανικά από το Elixir Rooftop Fitness Gallery, ένα μοναδικής αισθητικής spa, το οποίο περιλαμβάνει σάουνα, αποδυτήρια, δωμάτια μασάζ, fitness room με όργανα γυμναστικής, καθώς και ένα κομψότατο σαλόνι ομορφιάς.

Το Grecotel Eva Palace λειτουργεί μέχρι τον Οκτώβριο.

Grecotel Eva Palace, Κομμένο, Κέρκυρα, τηλ.: 26610 90003

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v