ΤΑΞΙΔΙΑΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Η Ισλανδία είναι από άλλον πλανήτη

Στην άκρη της Ευρώπης, υπάρχει μια χώρα βγαλμένη από τα πιο άγρια, τα πιο όμορφα, τα πιο εντυπωσιακά παραμύθια του κόσμου.

Η άνοιξη στα ελληνικά βουνά είναι τέλεια

Στις πλαγιές της Κορινθίας, στα Ζαγοροχώρια, στον Όλυμπο και στον Ταΰγετο, η άνοιξη έχει στήσει χορό και μας περιμένει να γιορτάσουμε μαζί της.

Απίστευτα μέρη στην ανοιξιάτικη Ολλανδία

Τα λιβάδια με τις τουλίπες, οι ανεμόμυλοι με φόντο το ηλιοβασίλεμα, τα λουλουδιασμένα κανάλια, και όλα όσα κάνουν μαγική την Ολλανδία την άνοιξη.

Πανέμορφα χωριά πλάι στη θάλασσα της Πελοποννήσου

Ο Γέρακας και το «φιόρδ» του, το ονειρικά ήσυχο Κυπαρίσσι, η Μεθώνη με το κάστρο της, και άλλα καρτποσταλικά χωριά που ακουμπούν στη θάλασσα.

Τώρα είναι η ώρα να πας στην Τήνο

Χωρίς τα πλήθη του αυγουστιάτικου προσκυνήματος, η Τήνος στις αρχές του καλοκαιριού είναι ένα όνειρο.

Υπέροχες εικόνες από την ανθισμένη Ιαπωνία

Αυτή την εποχή, η Ιαπωνία μεταμορφώνεται σε παραμυθένιο μέρος. Δείτε εικόνες από την ανθισμένη Άπω Ανατολή και θα καταλάβετε.

Η άνοιξη πάει πολύ στην Πελοπόννησο

Δέκα μαγικά μέρη της Πελοποννήσου κρύβουν καταρράκτες, γαλάζιες λίμνες, βυζαντινές καστροπολιτείες, ολάνθιστες παλιές πόλεις και πολλά ακόμη ανοιξιάτικα μυστικά.

Εκεί που τα Βαλκάνια βουτούν στη θάλασσα

Οι βαλκανικές ακτές της Αδριατικής είναι πανέμορφες, είναι δίπλα μας και είναι η πιο ανεξερεύνητη εναλλακτική στο ελληνικό καλοκαίρι.

Τα καλύτερα στο Καρπενήσι

Οι βόλτες στο Καρπενήσι, οι εξορμήσεις στα γύρω χωριά, η συγκλονιστική φύση και όλα όσα θα σας πείσουν ότι η Ευρυτανία είναι υπέροχη και την άνοιξη.

5 ταξίδια που συμφέρει να κλείσεις τώρα

Νέα Υόρκη από 399€, μεσογειακά «διαμάντια» από 40€, εξωτικά ταξίδια μεταξύ Ευρώπης και Ασίας από 111€. Όλα με επιστροφή. Όλα… να μη θες να επιστρέψεις.

SPONSORED LINKS

"Είμαστε μια απιθανότητα σε ένα απίθανο Σύμπαν."

Ρέι Μπράντμπουρι

  • 585 π.Χ. - Συμβαίνει έκλειψη Ηλίου που είχε προβλεφθεί από τον Θαλή τον Μιλήσιο.
    1905 - Ρωσοϊαπωνικός Πόλεμος: Λήξη της Μάχης της Τσουσίμα με την καταστροφή του ρωσικού στόλου της Βαλτικής από τους Ιάπωνες.
    1934 - Γέννηση των πεντάδυμων των Ντιόν στον Καναδά, των πρώτων στην Ιστορία που επέζησαν όλα της βρεφικής τους ηλικίας.
    1937 - Επίσημα εγκαίνια της κρεμαστής γέφυρας Γκόλντεν Γκέιτ στο Σαν Φραντσίσκο.
    1952 - Οι γυναίκες στην Ελλάδα αποκτούν δικαίωμα ψήφου.

© 2002-2017 MEDIA2DAY