ΤΑΞΙΔΙΑΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

10 πτήσεις για το εξωτερικό κάτω από 100€

Βρήκαμε δέκα σούπερ οικονομικές πτήσεις για υπέροχους προορισμούς του εξωτερικού στους οποίους μπορείτε να πετάξετε αυτόν τον Φεβρουάριο κάτω από 100€ με επιστροφή.

8+1 μοναδικά ταξίδια για το ‘18

Ανατρέξαμε στις προτάσεις των μεγαλύτερων ταξιδιωτικών οδηγών, βάλαμε και τα δικά μας αγαπημένα και συγκεντρώσαμε 8+1 ταξίδια-όνειρο για το 2018.

5 τέλειες πόλεις με πάμφθηνα αεροπορικά για Ιανουάριο

Στη Ρώμη, το Μιλάνο, την Κωνσταντινούπολη, τη Σόφια και το Βελιγράδι, η ζωή είναι ωραία και τα αεροπορικά σχεδόν τζάμπα.

Οι ευρωπαϊκές πόλεις τις γιορτές είναι… όνειρο

Σε αυτές τις πέντε μαγευτικές ευρωπαϊκές πόλεις θα βρείτε τις πιο εντυπωσιακές χριστουγεννιάτικες αγορές και θα περάσετε γιορτές… σωστό όνειρο.

4 σούπερ φθηνά ταξίδια κάπου ζεστά

Θέλετε να γλιτώσετε λίγο χειμώνα; Δυο ώρες μακριά μας, υπάρχουν μαγικά (και ασφαλή!) μέρη με αιώνιο καλοκαίρι και αεροπορικά από 140€ πήγαινε-έλα.

Οι πιο παραμυθένιες γαλλικές πόλεις

Τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκαλάκια. Το αποδεικνύουν αυτές οι πέντε μικρές πόλεις της Γαλλίας που θα σας κλέψουν την καρδιά με την ομορφιά τους.

Τα best of της Σόφιας σε ένα Σαββατοκύριακο

Τι να δείτε, τι να κάνετε, πού να βολτάρετε, πού να φάτε και να πιείτε στην πιο low budget βαλκανική πρωτεύουσα, τη Σόφια.

Πολλές ευρωπαϊκές πόλεις με... ένα ταξίδι

Χορταστικά ταξίδια… γκρουπαρισμένων προορισμών στην Ευρώπη, αν σου αρέσει να βλέπεις πολλούς προορισμούς σε λίγες μέρες.

Τα 7 θαύματα της φύσης στη Μακεδονία

Φαράγγια που μοιάζουν να φιλοξενούν νεράιδες, φαντασμαγορικοί καταρράκτες, μαγικές λίμνες και άλλα μικρά και μεγαλύτερα θαύματα στη Μακεδονία.

Το Πάπιγκο θα σου κλέψει την καρδιά

Βόλτες στη φύση στο Μικρό Πάπιγκο, χουχούλιασμα στα ταβερνάκια του Μεγάλου, και όλα όσα θα δεις στα δυο χωριουδάκια του Δυτικού Ζαγορίου που θα σου κλέψουν την καρδιά.

SPONSORED LINKS

"Στην αγάπη, όπως και στο καλό φαΐ, η ηδονή είναι ζήτημα υψίστης λεπτότητος."

Ιταλο Καρβινο

  • 532 — Καταστέλλεται η Στάση του Νίκα.
    1823 — Το Ναύπλιο ορίζεται έδρα της ελληνικής κυβέρνησης.
    1896 — Γίνεται η παρουσίαση της πρώτης μηχανής ακτινών Χ στη Νέα Υόρκη.
    1923 — Η Ελλάδα γίνεται η τελευταία χώρα που υιοθετεί το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Τίθεται σε ισχύ την 16η Φεβρουαρίου, η οποία γίνεται η 1η Μαρτίου με το νέο ημερολόγιο.
    1965 — Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύονται στους Δελφούς.

© 2002-2018 MEDIA2DAY