ΤΑΞΙΔΙΑΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Ειδυλλιακά γιορτινά ταξίδια στην Ελλάδα

Έξι πανέμορφοι ελληνικοί προορισμοί βάζουν τα γιορτινά τους και εμείς εντοπίζουμε οικονομικές επιλογές διαμονής κοντά τους για την περίοδο των Χριστουγέννων.

Ταξίδια δύο σε ένα: Η Ευρώπη… δυο-δυο

Τέσσερα ταξίδια… οκτώ υπέροχοι προορισμοί. Βρήκαμε για εσάς συνδυασμούς οικονομικότατων πτήσεων για να κάνετε τα πιο χορταστικά ταξίδια της ζωής σας.

Βρετανικά city breaks: Η Αγγλία που δεν ξέρατε

Οι μουσικοί δρόμοι του Λίβερπουλ, η μεσαιωνική πόλη του Γιορκ, το φρούριο του Τσέστερ και άλλες αφορμές για city breaks που αποδεικνύουν ότι Αγγλία δεν είναι μόνο το Λονδίνο.

Αναπάντεχες προτάσεις για χριστουγεννιάτικα ταξίδια

Σε γιορτινές αγορές των Βαλκανίων, σε μπαρόκ ναούς της Μεσογείου, σε ερήμους της Ανατολής και σε αμμουδιές της Ασίας, αυτές τις γιορτές… ταξιδεύουμε «διαφορετικά».

Μικρές παραμυθένιες πόλεις και χωριά στη Γαλλία

Από τις κορυφές των Άλπεων στις ακτές της Μεσογείου, και από τη μεθυστική Αλσατία στη θαλασσινή Βρεττάνη, 10 πανέμορφες πόλεις και χωριουδάκια στη Γαλλία.

Κάνε τη χάρη στον εαυτό σου και ταξίδεψε στην Μπριζ

Τα κανάλια, η μεσαιωνική γοητεία, οι λίμνες με τους κύκνους, οι ανεμόμυλοι, η βελγική σοκολάτα και όλα όσα θα σας μαγέψουν όταν επισκεφθείτε την Μπριζ.

Ταξίδι στους ορεινούς παραδείσους της Θεσσαλίας

Γραφικά χωριουδάκια, πέτρινα αρχοντικά, θαύματα της φύσης και απίστευτο φαγητό σε τέσσερις σούπερ προορισμούς της θεσσαλικής γης.

Τα μυστικά της Ορεινής Ναυπακτίας

Οκτώ αναπάντεχοι τρόποι να ανακαλύψετε την Ορεινή Ναυπακτία και τα κρυμμένα μυστικά της στα δάση, τα ποτάμια και τα χωριουδάκια της.

Ταξίδι στους άγνωστους παραδείσους της Ευρώπης

Δεκαπέντε συγκλονιστικά μέρη της Ευρώπης αποδεικνύουν ότι δεν έχετε δει ακόμη τις πιο όμορφες γωνιές της.

Η Πράγα δεν είναι πόλη, είναι έρωτας

Βόλτες σε κάστρα, θρυλικές γέφυρες, μεσαιωνικές πλατείες, χίλιους πύργους και… άλλες τόσες μπυραρίες – ή με άλλα λόγια, όσα θα σας κάνουν να ερωτευτείτε την Πράγα.

SPONSORED LINKS

"Αν τελειοποιηθείς σε ένα μόνο πράγμα και το καταλάβεις καλά, αποκτάς και την κατανόηση και τη γνώση πολλών άλλων πραγμάτων."

Vincent Van Gogh, 1853-1890, Ολλανδός ζωγράφος

  • 506 - Οι επίσκοποι της Βησιγοτθικής Γαλατίας συνέρχονται στο Συμβούλιο του Αγκντ.
    1898 - Πεθαίνει η Ελισάβετ, γνωστότερη ως Σίσι, αυτοκράτειρα της Αυστροουγγαρίας, μετά από δολοφονική επίθεση.
    1925 - Υπογράφεται και δημοσιεύεται το πρώτο Σύνταγμα της Ελληνικής Δημοκρατίας (αβασιλεύτου), που τίθεται αμέσως σε ισχύ.

© 2002-2016 MEDIA2DAY