Διαγωνισμός House of Wine: Κερδίστε τρεις εξαιρετικές φιάλες

Το House of Wine, η μεγαλύτερη online κάβα κρασιών, προσφέρει σε δέκα τυχερούς αναγνώστες του In2life από τρεις εξαιρετικές φιάλες του κτήματος Λαντίδη. Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό.
Διαγωνισμός House of Wine: Κερδίστε τρεις εξαιρετικές φιάλες
Οι τυχεροί αναγνώστες που κερδίζουν απόδύο φιάλες Chardonnay Λαντίδη 2010 και μια φιάλη Κτήμα Λαντίδη Ροδόχρους 2010, προσφορά του House of Wine, είναι οι:

ΣΟΦΙΑ ΠΟΛΥΖΟΥ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΤΩΝΙΑ ΖΟΥΜΠΑ
ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΟΥΡΤΖΟΥ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΧΙΖΑ
ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΠΑΥΛΙΔΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΟΥΣΙΩΤΗΣ
ΝΑΤΑΛΙΑ ΣΤΕΝΗΜΑΧΙΤΗ

Ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας στον διαγωνισμό.

Chardonnay Λαντίδη 2010 
Πλούσιο και εκφραστικό βαρελάτο λευκό από Chardonnay που θα ικανοποιήσει τους φαν του συγκεκριμένου τύπου κρασιού. Είναι πληθωρικό αρωματικά, παχύ και γενναιόδωρο στο στόμα, με σωστή οξύτητα και καλή διάρκεια. 

Κτήμα Λαντίδη - Ροδόχρους 2010
Εξαιρετικό ροζέ κρασί σε αρκετά διαφορετικό και πρωτότυπο μπουκάλι. Έχει περίτεχνα και αρκετά πικάντικα αρώματα στη μύτη και στο στόμα, τα οποία πλαισιώνονται από καλή οξύτητα που τα αναδεικνύει. Ένα σύντομο πέρασμα από δρύινο βαρέλι του δίνει μία ακόμα πιο πρωτότυπη διάσταση.

Στο House of Wine, μπορείτε να βρείτε κάθε πληροφορία για 1.000 και πλέον κρασιά, μπύρες και ποτά, σε ανταγωνιστικές τιμές, να τα παραγγείλετε με ένα κλικ, απο το σπίτι, το γραφείο, το σκάφος, το εξοχικό σας ή όπου κι αν βρίσκεστε, μέσα απο τον υπολογιστή, το κινητό ή με ένα απλό τηλεφώνημα στο 210 6773315 ή στο 801-111-946 και να τα παραλάβετε στην πόρτα σας.

Στο House of Wine, μπορείτε επίσης να πληροφορηθείτε για ό,τι νέο σε περί οίνου θέματα, όπως: νέους παραγωγούς, boutique Οινοποιεία απο Ελληνικούς Αμπελώνες, βραβεύσεις παραγωγών, να διαλέξετε τα κατάλληλα αξεσουάρ για το σωστό σερβίρισμα του κρασιού, να δείτε video ονογνωσίας-γευσιγνωσίας που επιμελείται ο Διευθυντής του How Club κος. Θεόδωρος Λέλεκας απο τα ταξίδια του σε κτήματα και αμπελώνες τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό, να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλές προτάσεις τα δώρα σας – προσωπικά/επιχειρηματικά, να δηλώσετε συμμετοχή σε εκδηλώσεις οινογνωσίας-γευσιγνωσίας που διοργανώνει το House of wine για τους λάτρεις του κρασιού και του καλού φαγητού, και όλα τα παραπάνω αλλά και πολλά άλλα, απλά με ένα κλικ.

Οσοι επιθυμούν μπορούν επίσης να εγγραφούν δωρεάν στο μηνιαίο Newsletter, ώστε να λαμβάνουν πρώτοι ενημέρωση για ό,τι νέο στον χώρο του οίνου, καθώς και τις προσφορές του House of Wine, με εκπτώσεις σε επιλεγμένα κρασιά.

House of Wine: Τα πάντα για το κρασί, δίπλα σας, σε όλη την Ελλάδα, με ένα κλικ.
House of Wine, Ιθώμης 26 Χαλάνδρι 15231, Τηλ. 210 6773315 – 801-111-9463,
e-mail: [email protected]


Προσοχή:
1. Οι νικητές θα πρέπει να παραλάβουν τα κρασιά τους εντός μήνα απο την ημέρα που θα ανακοινωθούν τα ονόματά τους, διαφορετικά θα χάσουν το δώρο.
2. Η παραλαβή των κρασιών θα γίνει απο τους ίδιους απο τα γραφεία του House of Wine (Ιθώμης 26, Χαλάνδρι), αφού πρώτα επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς με την κα. Αννα Καραμάνη στο 210 6773315.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v