Οι καλύτερες ιδέες για χριστουγεννιάτικο cocooning

Χριστούγεννα δεν σημαίνει μόνο έξοδοι και βόλτες. Σούπερ ιδέες για χαλαρωτικές στιγμές γιορτινής ηρεμίας στο σπίτι.
Οι καλύτερες ιδέες για χριστουγεννιάτικο cocooning

Χουχούλιασμα στο σπίτι. Τόσες πολλές επιλογές, τόσο λίγο κόστος, τόσο εγγυημένη διασκέδαση και ξεκούραση που τόσο έχουμε ανάγκη, μετά από μέρες και μέρες απανωτών πάρτι ή/και μεγατόνων δουλειάς.

Αν σκοπεύετε να καθίσετε κάποιο από τα γιορτινά βράδια στο σπίτι, έχουμε τις καλύτερες προτάσεις για cocooning με την παρέα, τα πιτσιρίκια ή το έτερον ήμισυ.

Ταινιο-μαραθώνιοι με τα πιτσιρίκια

Χουχούλιασμα με την οικογένεια! Τι καλύτερο για να περάσουν όμορφα οι γιορτές; Χάρη στα Novacinema, κάθε Παρασκευή έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε αγαπημένες μεταγλωτισμένες ταινίες για μικρά αλλά και... μεγάλα παιδιά. Ένα μαγικό θέαμα για όλη την οικογένεια με παραγωγές όπως τα Shaun the Sheep movie, War of the buttons, The peanuts movie και Hotel Transylvania 2.

Και το καλύτερο; Κανένας περιορισμός σε ώρες και ημέρες προβολής. Μετά την προβολή τους, απολαμβάνετε ταινίες, σειρές και παιδικά έργα όποτε και όσες φορές εσείς θέλετε, δωρεάν χάρη στην υπηρεσία Nova On Demand.

Ενημερωθείτε για το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ.

Στρώστε τραπέζι

Δεν χρειάζεται να λιώσετε στην κουζίνα για να ετοιμάσετε δείπνο τριών πιάτων. Η συνταγή είναι απλή: Κάθε μέλος της παρέας αναλαμβάνει να φτιάξει και από κάτι (το... βάρος του κυρίως πιάτου πέφτει σε εκείνον που "το έχει" περισσότερο με τη μαγειρική) και να το φέρει στο σπίτι, για να το απολαύσετε όλοι μαζί. Οι ανεπίδεκτοι με τα κουζινικά αναλαμβάνουν να φέρουν το κρασί -ή να πλύνουν τα πιάτα στο τέλος.

Παίζουμε;

Η συνταγή είναι γνωστή: Η παρέα μαζεύεται στο σπίτι με τους αναπαυτικότερους καναπέδες, οι αχνιστές σοκολάτες έχουν την τιμητική τους, τα ζάρια παίρνουν φωτιά και το κρύο βράδυ περνά σε πολλές περιπτώσεις καλύτερα απ’ ό,τι αν είχαμε βγει όλοι μαζί σε ένα μπαρ. Χαρτιά. Τάβλι. Παντομίμα. Θάρρος ή αλήθεια. Οτιδήποτε, από τη στιγμή που υπάρχει διάθεση, το παιχνίδι, είτε ως αντικείμενο είτε ως ιδέα, είναι απλά το μέσο. 

Ρομάντζο για δύο

Αν οι γιορτές σας βρουν με το έτερον ήμισυ, τότε κάντε πράξη το «κρύο καιρός για δύο» και χουχουλιάστε στον καναπέ οι δυο σας – εχμ – και ό,τι ήθελε προκύψει (κλείσιμο ματιού). Τα αναμμένα κεριά είναι προαιρετικά –αν και προσθέτουν έξτρα πόντους στη ρομαντική ατμόσφαιρα. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v