Summer clubs: Πάμε παραλία;

Το σύνθημα για την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου έχει δοθεί και τα δημοφιλή spots της παραλιακής (και όχι μόνο) εγκαινιάζουν τη λειτουργία τους με ξεσηκωτικά parties και μπολικες εκπλήξεις. Όσοι πιστοί… χορέψετε.
Summer clubs: Πάμε παραλία;
του Νικόλα Γεωργιακώδη

Συνηθισμένοι οι… θαμώνες στα καλοκαιρινά openings. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, τα μεγάλα clubs του κέντρου (και όχι μόνο) μετακομίζουν στις εξοχικές τους κατοικίες δίνοντας ουσιαστικά το σύνθημα για την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου πριν καλά καλά μπει ο Μάιος. Δεν μας χαλάει καθόλου. Τα parties είναι για ακόμα μια χρόνια δεκάδες και για κάθε μουσικό γούστο, οι χώροι πλήρως ανακαινισμένοι, ενώ δεν λείπουν και οι εκπλήξεις. Για να δούμε… τι θα δούμε.

Aκρωτήρι

Σταθερή αξία στα «παραλιακά» ξενύχτια μας, το Ακρωτήρι άνοιξε τις πύλες του στις 6 Απριλίου με ανανεωμένη διακόσμηση και νέα άφιξη στην θέση του σεφ, τον Αχιλλέα Παπαχρήστου να δημιουργεί μεσογειακές γευστικές προτάσεις. Στον χώρο του club κυριαρχεί η αντίθεση του λευκού και του μαύρου, ενώ έμφαση έχει δοθεί στις λεπτομέρειες με φλούο αποχρώσεις. Resident djs φέτος θα είναι οι Paolo Savva, Τάκης Δημητριάδης, Γιάννης Λαχάνος και Γιώργος Σαραντάκης, ενώ δεν θα λείψουν για ακόμη μια χρονιά τα πετυχημένα parties Royal Tease (House τις Τρίτες), Sex Me Up (Τετάρτες), Funk you All (Παρασκευές) και Ala D’allon (Ελληνικά τις Κυριακές). Το Ακρωτήρι λειτουργεί καθημερινά (21:00 Εστιατόριο – 23:30 Club). Τιμές: ποτό απλό 10€ - special 15€, φιάλη 110€ και 120€. Βασιλέως Γεωργίου Β5, Παραλία Αγίου Κοσμά. Τηλ. Κρατήσεων: 210 9859147-9

B.E.D. Boutique Yaya

Ένα club… Πολυχώρος, το B.E.D στον Αστέρα Γλυφάδας (στον χώρο του πρώην Balux), καλωσορίζει φέτος τα clubs Boutique και Yaya και υπόσχεται δυνατές νύχτες με parties και special events στην παραλία, δίπλα στην πισίνα του. Πλήρως ανακαινισμένο, με νέα χρώματα και στυλ, οθόνες led, ξύλινο deck γύρω από την πισίνα, vip τραπέζια για τους απαιτητικούς και φυσικά εστιατόριο. Kαι από parties; Μια χαρά: Τα Sweet Disposition ξεκινούν από αυτή τη Πέμπτη, τα Final Fight από την επόμενη Τρίτη 24 Απριλίου, ενώ κάθε Παρασκευή η ομάδα Loud and Proud αναλαμβάνει τα decks. Τιμές: ποτό 8 ευρώ, φιάλη 90 ευρώ, Παρασκευή- Σάββατο: ποτό 10 ευρώ, φιάλη 100 ευρώ. Λ. Ποσειδώνος 58, Γλυφάδα, τηλ: 2108941620 – 2108941189.

Virgin Prova
 
«Παλιά καραβάνα» των spots διασκέδασης των ανατολικών παραλιών της Αθήνας, φέτος το Virgin Prova λειτουργεί με χαμηλότερες τιμές και all day διάθεση. Τα Παρασκευοσάββατα ο πολυχώρος της Νέας Μάκρης θα φιλοξενεί mainstream και R&B ομάδες με έλληνες καλλιτέχνες και djs, ενώ συζητά και συνεργασίες με parties διάσημων clubs του εξωτερικού. Είσοδος 10€ με ποτό, φιάλη ουίσκι 100 και 120€. Ποτό: 7€, cocktails: 8€. Παραλία Νέας Μάκρης, Ζούμπερι. Τηλ: 6942649160, 6955828975.

Jalouse 
To πρώην Kalua επανέρχεται πιο… δροσερό, σε ένα ανανεωμένο χώρο στημένο πάνω στη θάλασσα. Θα συνδυάζει beach bar, εστιατόριο και φυσικά club σε all day & night λειτουργία, μιας και θα είναι ανοικτό από τις 9 το πρωί μέχρι τις… πρώτες πρωινές ώρες της επόμενης ημέρας. Aπό τα decks θα παρελάσουν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και μεγάλα ονόματα από το εξωτερικό. Λεωφόρος Αυλακίου 100 Πόρτο Ράφτη. Τηλ: 22990-71296, 69794-70638

W.
 
Την Παρασκευή 20 Απριλίου, το W nightclub, μετακομίζει στην Γλυφάδα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με ανακαινισμένους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, στο all time classic hot spot του «Cataralla», μένοντας πιστό στη φιλοσοφία του Poolside Dreams. Ο χώρος του διαμορφώθηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτει όλες τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού clubber με Dance stage, Prive χώρο, VIP area και φυσικά τραπέζια δίπλα στη πισίνα του. Οι μέρες λειτουργίας του club φέτος το καλοκαίρι θα είναι από Πέμπτη έως Κυριακή, ενώ το πρόγραμμα των parties αναμένεται για ακόμα μία χρονιά πολύ δυνατό. Κάθε Πέμπτη «Show Me Love» με τους Djs Johnny Gerontakis, Sp Sakkatos & Chris Child, κάθε Παρασκευή και Σάββατο mainstream μουσικές επιλογές με τους resident Djs Stauros De La Cruz και Dimitris Trikaliotis, ενώ κάθε Κυριακή «ala D'allon» party vs VIETNAM greek champagne party για όσους επιμένουν ελληνικά. Είσοδος 15€ Παρασκευή και Σάββατο και 5€ καθημερινές. Φιάλη 110€ και 130€, ποτό 10€. Διαδόχου Παύλου 15, Β' Μαρίνα Γλυφάδας. Τηλ. Κρατήσεων: 21089.44.048, 210 3411410. 

Dream City

Παραδόξως, το καλοκαιρινό «Dream City» δεν θα πάει φέτος… παραλία, θα μεταφερθεί όμως σε έναν open air χώρο της Ιεράς Οδού και συγκεκριμένα στην ταράτσα του «Acro» με ανεμπόδιστη θέα στην Ακρόπολη, στο Λυκαβηττό και στο Αστεροσκοπείο. Εκεί θα διαμορφωθεί ένας πολυχώρος με τρία διαφορετικά stages. Το club χωρητικότητας 1200 ατόμων, το prive bar με την πισίνα χωρητικότητας 300 ατόμων και το house stage (χωρητικότητας 600 ατόμων). Κάθε stage θα έχει την δική του μουσική, όμως η πρόσβαση σε αυτά θα γίνεται με το ίδιο εισιτήριο. To opening του έχει προγραμματιστεί για τις 11 Μαΐου. Τηλ. κρατήσεων: 6955680485.

Τέλος, το Island στη Βάρκιζα ανοίγει επίσημα τις πύλες του στο κοινό την Πέμπτη 3 Μαΐου, επιφυλάσσοντας μπόλικες εκπλήξεις στους θαμώνες του, ενώ το Akanthus στον Αστέρα Γλυφάδας έχει προγραμματίσει το opening του την Παρασκευή 20 Απριλίου.

Να το πούμε; Θα το πούμε! Άντε και καλό μας καλοκαίρι!
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v