Ρεβεγιόν με φαγητό έξω σε λογικές τιμές

Παραδοσιακές και μοντέρνες γεύσεις σε φόντο γιορτινό, συνοδεία ζωντανής μουσικής στα πιο νόστιμα ρεβεγιόν για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.
Ρεβεγιόν με φαγητό έξω σε λογικές τιμές

Gazarte
Βουτάδων 34, Γκάζι

Ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη διασκόσμηση σε κάθε όροφο, η θέα της πόλης από ψηλά, ευφάνταστα γιορτινά cocktails και ειδικά μενού για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά συνοδεία άφθονης μουσικής. Το Gazarte ετοιμάζεται για δύο ξεχωριστά ρεβεγιόν, με δύο ωραιότατα μενού για κάθε περίσταση στα 58€ και 70€/ άτομο αντίστοιχα.

Δείτε τα παρακάτω.



Αυλή του Κούβελου
Γενναίου Κολοκοτρώνη 66, Κουκάκι



Vintage µωσαϊκό στο πάτωµα, οικείο περιβάλλον και µια υπέροχη αυλή µε αέρα παλιάς Αθήνας. Ο Κούβελος φορά τα γιορτινά του, γεμίζει μουσικές τα ρεβεγιόν πρωτοχρονιάς και χριστουγέννων, από τις 14.00 το μεσημέρι και ενισχύει το μενού του με λαχταριστές προτάσεις. Fixed επιλογές για τα νόστιμα ρεβεγιόν δεν υπάρχουν, όμως μπορείτε να επιλέξετε ελεύθερα πιάτα όπως πατζαροσαλάτα με ξινόμηλο, μελιτζάνα καπνιστή με σκορδόλαδο, σπέσιαλ ροσμπιφ με χοντρά μακαρόνια, κατσικάκι ριγανάτο στη γάστρα και πολλά ακόμα ωραία που θα δείτε εδώ. Για ένα πλήρες γεύμα με κρασί, υπολογίστε περί τα 20-25€/ άτομο.

Blends
Φοίβης 19 Γλυφάδα, τηλ: 211 182 1711



Αρχιτεκτονική που συνδυάζει την urban αισθητική με natural στοιχεία, εντυπωσιακό εσωτερικό design, πλούσια λίστα κρασιών και μενού με μεσογειακές γεύσεις με έμφαση στο κρέας. Η πρόσφατη άφιξη της Γλυφάδας, το Blends, ετοιμάζει ευφάνταστα πιάτα εν όψει εορτών συνοδεία ήχων από την soul στην opera και από την pop jazz στο cabaret του 2000 δια χειρός Γιάννη Σκουλά. Έτσι δοκιμάζουμε μεταξύ άλλων γαρίδες ταρτάρ με αφρό βότκας, χαβιάρι σολομού και τσάι macha και αγριογούρουνο κόντρα σε σπιτικά ραβιόλια, γεμισμένα με γλυκοπατάτα, κάστανα, μανιτάρια ζιρόλ και σάλτσα ζού, σούπα από αγκινάρες Ιερουσαλήμ με κραμπλ κάστανου, τρούφας και μπριος και φιλέτο “Rossini” black angus με φουά- γκρα.

Δείτε αναλυτικά τα μενού παρακάτω στα 69€ και 89€ αντίστοιχα κατ’ άτομο.   



Roasted by Mimaya
Μάρκου Μπότσαρη 8, Γλυφάδα, τηλ: 2108944850



Μια ακόμα νέα άφιξη μας βάζει στο… ψητό και εξαίρει το κρέας σε κάθε πιθανή και απίθανη εκδοχή του μέσα από ιδιαίτερα πιάτα σε cosy και χαλαρό περιβάλλον. Όπως θα περιμέναμε, τα γιορτινά του μενού αγαπούν το κρέας: Ανατολίτικα τραγανά φύλλα γεµιστά µε λεπτοκοµµένο µοσχάρι µαγειρεµένο µε αρωµατικά λαχανικά και βότανα, τριλογία γεµιστών ψητών κρεάτων και χοιρινό καραµελωµένο Braten, αργοψηµένο στο φούρνο για πέντε ώρες είναι μερικές από τις επιλογές των μενού των Χριστουγέννων (35€) και Πρωτοχρονιάς (38, 50€).

Green Park
Άλσος Βεΐκου, Γαλάτσι, τηλ: 21 0291 6650

Από τις αγαπημένες μας «πράσινες» διευθύνσεις, το εστιατόριο στο άλσος του Γαλατσίου αγναντεύει την πόλη και την βλάστηση του πάρκου και προβάρει τα γιορτινά του με ένα νόστιμο παραδοσιακό μενού με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής. Σουφλέ με πέννες με κρέμα τυριού, ζαμπόν και κρέμα γάλακτος και τηγανιά με φιλέτο χοιρινό, κοτόπουλο, λουκάνικο Μυκόνου και πολύχρωμες πιπεριές και πολύχρωμη χριστουγεννιάτικη σαλάτα λαχανικών με ρόδι, κουκουνάρι, σταφίδες και σάλτσα μελιού είναι μερικά από τα πιάτα των δύο γιορτινών του μενού, τα οποία τιμώνται στα 25€ και 29€ κατ’ άτομο.

Δείτε τα παρακάτω.



Μαγικές Κατσαρόλες
Ζησιμοπούλου 47, Π. Φάληρο, τηλ. 2109418821



Όνομα και μαγείρεμα στο μοντέρνο ελληνικό εστιατόριο του Παλαιού Φαλήρου, το οποίο βάζει φωτιά στις κατσαρόλες του και ενισχύει το μενού του με εορταστικές προτάσεις για κάθε ουρανίσκο. Στο γιορτινό μενού του βρίσκουμε μεταξύ άλλων a la carte επιλογές όπως φραγκόκοτα Γρεβενών στο φούρνο με παραδοσιακή γέμιση και πατατούλες, μπουκίτσες από αρνάκι γάλακτος μαγειρεμένες με ξερά βερύκοκκα και Μetaxa 7*, φιλετίνια από μοσχαράκι Νάξου & σάλτσα μαυροδάφνης στο ποτήρι και πολλά ακόμα ωραία που μπορείτε να δείτε εδώ. Σημειώστε πως για την παραμονή χριστουγέννων και πρωτοχρονιάς η ελάχιστη κατανάλωση κατ’ άτομο είναι 30€, χωρίς τα ποτά.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v