Τα πιο δυνατά χριστουγεννιάτικα πάρτι στα μπαρ της Αθήνας

Πέντε δυνατά πάρτι σε αθηναϊκά μπαρ για να μη σταματήσετε να χορεύετε όλο το τετραήμερο των Χριστουγέννων.
Τα πιο δυνατά χριστουγεννιάτικα πάρτι στα μπαρ της Αθήνας
Κυπελλάκι Christmas Party
Ανήμερα τα Χριστούγεννα στις 22.00, η ομάδα Κυπελλάκι, που ειδικεύεται στην 90s μουσική, θα δώσει το σύνθημα για ένα γιορτινό πάρτι «όπως παλιά» στο Roha’s Cocktail Bar (Χ. Μέξη 6, περιοχή Χίλτον), με μουσικές-ένοχες απολαύσεις της νιότης όσως από εμάς μεγαλώσαμε τη δεκαετία του '90, από Γαρμπή και Βανδή μέχρι Μακαρένα και Μπλου-ντα-μπα-ντι-ντα-μπα-ντα. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Γλεντικόπημα στο νάιτ κλαμπ Τροπικάνα
Στον Τεχνοχώρο Φάμπρικα (Μ. Αλεξάνδρου 125, Κεραμεικός) σκέφτηκαν να κάνουν ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι «με τα κορίτσια, την Τζίνα, τη Τζέσυ, τη Τζέφη και τη Τζούλι. Οργάνωσαν λοιπόν pre-Christmas party για το Σάββατο στις 22.00, με dirty pop μουσικές (latin, disco, 80s, 90s και 00s). Οι πόρτες ανοίγουν 22.30.

Trashathon Xmas Eve 2017
Το γιορτινό πάρτι του Ηλία Φραγκούλη έχει γίνει θεσμός. Φέτος, δίνει ραντεβού στο Bios (Πειραιώς 84 στις 23.00, είσοδος ελεύθερη) την Παραμονή των Χριστουγέννων, για ακόμη έναν μαραθώνιο «σκουπιδιών». Θα ακουστεί… «οικτρή, βίντατζ ποπ, μπαλαλάικα σουξέ και θα συμμετάσχεις σε ασκήσεις γυμναστικής με εϊτίλες».

Athens Boogie Christmas Dance Night
Η ομάδα των Athens Boogie μας καλεί στο μεγαλύτερο πάρτι της χρονιάς, μια χριστουγεννιάτικη χορευτική γιορτή στο The Loft, στον πρώτο όροφο του Collage (Καπνικαρέας 3, στις 22.00, είσοδος 5€ με μπύρα ή κρασί). Οι μουσικές θα είναι swing n roll, λαχνοί θα κληρώνουν δώρα, μελομακάρονα θα υπάρχουν για όλους, ενώ η βραδιά θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς θα συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης από την κοινότητα «Βοήθησε τον πλησίον σου».

Urban Santa βραδιές
Η Εφημερίδα ATH (Σινά 6) οργανώνει κάθε βράδυ κι ένα πάρτι, από τις 23 ως τις 27 Δεκεμβρίου (εκτός της Τρίτης). Κάθε νύχτα, τα decks αναλαμβάνει κι άλλος DJ – το Σάββατο ο Jiles John, την Κυριακή οι Raphael Danilo και Antoine, τη Δευτέρα οι Kill Emil και Stiko και την Τετάρτη ο Στέφανος Τσιτσόπουλος. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και οι μουσικές… εντελώς urban.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v