Kylix.gr: H δημοφιλής κάβα επιστρέφει στον «αέρα»

Η premium κάβα του Κολωνακίου βρίσκεται και πάλι online, μετά από έναν πλήρη εικαστικό και λειτουργικό ανασχεδιασμό. Ανακαλύψτε τις επιλεγμένες ετικέτες της με ένα κλικ.
Kylix.gr: H δημοφιλής κάβα επιστρέφει στον «αέρα»
Η κάβα Kylix στο Κολωνάκι (Καρνεάδου 20, τηλ: 210 92 12 205), διαθέτει πλέον ένα πλήρως ανασχεδιασμένο ηλεκτρονικό κατάστημα, για όσους θέλουν να αποκτήσουν της επιλεγμένες ετικέτες της με ένα κλικ.

Ακολουθώντας την προσέγγιση της Κάβας KYLIX, το kylix.gr περιλαμβάνει έναν πλούσιο κατάλογο επιλεγμένων ετικετών κρασιού από τον Ελληνικό και τον διεθνή αμπελώνα, με ειδική ενότητα «fine wines», δηλαδή μεγάλα και σπάνια κρασιά από τις πιο μυθικές οινοπαραγωγικές περιοχές της Ευρώπης και του κόσμου.

Επιπλέον, διαθέτει μία από τις πλέον αξιόλογες συλλογές ουίσκυ σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς και μία ευρεία γκάμα από καθημερινά αλλά και ιδιαίτερα σπάνια αποστάγματα, οινοπνευματώδη ποτά και λικέρ. Ειδικά για επαγγελματίες αλλά και για ερασιτέχνες mixologists, προσφέρει μεγάλη ποικιλία σε bitters, mixers, εξειδικευμένα ποτά.

Τέλος, διαθέτει πούρα, είδη delicatessen και διάφορα αξεσουάρ, καθώς και έναν εντυπωσιακό κατάλογο επιχειρηματικών και προσωπικών δώρων. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα παραπάνω προσφέρονται σε απόλυτα ανταγωνιστικές τιμές.

Το kylix.gr αποτελεί έναν ολοκληρωμένο προορισμό για τους φίλους της ευζωίας, με ειδικές ενότητες με ειδήσεις, προτάσεις, συμβουλές, καθώς και πολλά αποκλειστικά προϊόντα για συλλέκτες και ιδιαίτερες περιστάσεις. Το kylix.gr θα διοργανώνει τακτικά εκδηλώσεις και γευσιγνωσίες, ενώ, αξιοποιώντας το φυσικό κατάστημα της Κάβας στο Κολωνάκι, μπορεί να προσφέρει στους πελάτες του την δυνατότητα παραλαβής των παραγγελιών τους από εκεί σε ώρες εκτός ωραρίου καταστημάτων.

Πίσω από το kylix.gr βρίσκεται μια ομάδα επαγγελματιών του κλάδου, με επικεφαλής τον δημοσιογράφο οίνου και γαστρονομίας, Θόδωρο Λέλεκα

Η εταιρεία ΟΙΝΟΚΟΣΜΟΣ, η οποία βρίσκεται πίσω από την «ανοικοδόμηση» της ιστοσελίδας, είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες εισαγωγής και διανομής οίνων και ποτών, η οποία συνεργάζεται με κορυφαία οινοποιεία και οίκους διεθνώς, όπως Tenuta del Ornellaia, Champagne Jacquesson, Domaine Weinbach, Fonterutoli, MASI, Markus Molitor, Bava, Cocchi, Spy Valley, το «Ελληνικό» οινοποιείο Escapades των Τάκη Σολδάτου, Βαγγέλη Γεροβασιλείου και Βασίλη Τσακτσαρλή στη Νότια Αφρική κ.α.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v