Αυτά είναι τα πιο ακριβά ρετιρέ στον κόσμο

Σου περισσεύουν μερικά εκατομμύρια; Δες μερικά από τα πιο ακριβά, πολυτελή και εντυπωσιακά ρετιρέ του πλανήτη.
Αυτά είναι τα πιο ακριβά ρετιρέ στον κόσμο

Ένα διαμέρισμα στον υψηλότερο όροφο ενός κτιρίου είναι σίγουρα ακριβό λόγω θέας. Όμως τα παρακάτω ρετιρέ που παρουσίασε η σελίδα therichest ξεφεύγουν από την κατηγορία του «ακριβού».

Αποτελούν μια πολυτελή κατηγορία από μόνα τους, με κόστη που ξεπερνούν κάθε φαντασία.

Dome Penthouse, Νέα Υόρκη

80 εκ. δολάρια



Η πολυτελής εσωτερική διακόσμηση αυτού του διαμερίσματος 80 εκατομμυρίων δολαρίων περιλαμβάνει μεγαλειώδεις πολυελαίους και μια αρκετά μεγάλη συλλογή από ακριβούς πίνακες, μεταξύ άλλων.

Central Park West Penthouse, Νέα Υόρκη

88 εκ. δολάρια



Αυτό το τεράστιο ρετιρέ αγοράστηκε για έναντι 88 εκατομμυρίων δολαρίων στα τέλη του 2011. Η κατοικία, η οποία κάποτε ανήκε στον πρώην πρόεδρο της Citigroup Sandy Weill, διαθέτει 10 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων 4 κρεβατοκάμαρων.

One57 Penthouse, Νέα Υόρκη

90+ εκατ. δολάρια



Το One57 είναι ένα υπέροχο παράδειγμα της θρυλικής πολυτέλειας των ουρανοξυστών του Μανχάταν. Αν και μόλις ολοκληρώθηκε, ο υπερπολυτελής πύργος έχει ήδη πουλήσει δύο πολυτελή ρετιρέ για απροσδιόριστα ποσά, που εκτιμάται ότι ξεπερνούν τα 90 εκατομμύρια δολάρια.

432 Park Avenue Penthouse, New York

95 εκ. δολάρια



Το ρετιρέ αυτό είναι το μεγαλύτερο από τα 104 διαμερίσματα που προσφέρει το κτήριο, διαθέτει ψηλά ταβάνια, τεράστια παράθυρα που επιτρέπουν στους κατοίκους να απολαμβάνουν πλήρως την εκπληκτική θέα ψηλά, δρύινα πατώματα, μαρμάρινους πάγκους  και θερμαινόμενα δάπεδα μπάνιου.

CitySpire Penthouse, New York

100 εκ. δολάρια



Αυτό το ρετιρέ 8.000 τετραγωνικών σε σχήμα οκτάγωνου, αποτελεί μέρος του εντυπωσιακού ουρανοξύστη CitySpire στη West 56th Street στη Νέα Υόρκη και διαθέτει έξι υπνοδωμάτια και εννέα μπάνια.

House No 1, The Peak, Χονγκ Κονγκ

102 εκ. δολάρια



Το σπίτι αυτό χτίστηκε από την Sun Hung Kai Properties και βρίσκεται στο Χονγκ Κονγκ. Μια τεράστια ιδιωτική πισίνα, ένα αίθριο στον τελευταίο όροφο, ένας υπέροχος κήπος και ένα τζακούζι είναι μερικά από χαρακτηριστικά αυτής της πολυτελούς κατοικίας.

Woolworth Tower Residence, New York

110 εκ. δολάρια



Το Woolworth Tower Residence είναι το τέταρτο πιο ακριβό ρετιρέ στον κόσμο που βρίσκεται και πάλι στη Νέα Υόρκη. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα και ψηλότερα κτίρια σε ολόκληρο τον πλανήτη. Διαθέτει πολυτελή χαρακτηριστικά, όπως σάουνα και σπα, κελάρι κρασιών και γυμναστήριο.

Ritz-Carlton Penthouse, New York

118 εκ. δολάρια



Βρίσκεται σκαρφαλωμένο στον τελευταίο όροφο του Ritz-Carlton στη Νέα Υόρκη, αποτελείται από τρεις διαφορετικές μονάδες που, όταν συνδυαστούν, φτιάχνουν την πιο ακριβή κατοικία στην πόλη. Με εσωτερική επιφάνεια 1500 τετραγωνικών, αυτό το τεράστιο ρετιρέ είναι από τα μεγαλύτερα διαθέσιμα αυτή τη στιγμή στον πλανήτη.

Penthouse D, One Hyde Park, Λονδίνο

237 εκ. δολάρια



Ο υπεύθυνος ανάπτυξης ακινήτων Nick Candy αγόρασε αυτό το διαμέρισμα 1600 τετραγωνικών έναντι 237 εκατομμυρίων δολαρίων. Μια τεράστια πισίνα, ένα home theater και μια βιβλιοθήκη είναι μερικά μόνο από τα «καλούδια» που διαθέτει.

Odeon Tower Penthouse, Μονακό

440 εκ. δολάρια



Το πιο ακριβό ρετιρέ στον κόσμο διαθέτει κέντρο ευεξίας, πισίνα με απέραντη θέα, πέντε υπνοδωμάτια σε πέντε ξεχωριστούς ορόφους, και αποτελεί ένα άνευ προηγουμένου δημιούργημα πολυτέλειας, που απευθύνεται σε λίγους και εκλεκτούς.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v