Asaf Avidan: One day… στην Τεχνόπολη

Ο ταλαντούχος ισραηλινός έρχεται στην Τεχνόπολη για να μας θυμίσει πως “one day baby, we'll be old”. Κερδίστε διπλές προσκλήσεις.
Asaf Avidan: One day… στην Τεχνόπολη
One day baby, we'll be old/ Oh baby, we'll be old/
And think of all the stories/ That we could have told

Ποιος δεν έχει σιγοτραγουδήσει/ κατανεύσει εμφατικά/ λικνιστεί στο ρυθμό αυτού του ύμνου του ισραηλινού Asaf Avidan; Και ποιος δεν έχει αναρωτηθεί τις πρώτες φορές που το άκουσε σε ποιον ή (ας το ομολογήσουμε) σε ποιαν ανήκει αυτή η ιδιαίτερη φωνή με την μοναδική χροιά και την ξεχωριστή ταυτότητα;

Αν ακούσεις μία φορά τον Asaf Avidan αποκλείεται να τον ξεχάσεις. Όπως και έγινε 7 χρόνια πριν όταν κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ “Asaf Avidan & The Mojos” όπου υπήρχε και το super single One Day.

 
Την Τετάρτη 24 Ιουνίου ο Asaf Avidan καταφτάνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, για μια σούπερ ατμοσφαιρική συναυλία που κάτι μας λέει πως θα μας μείνει αξέχαστη.

 
Ένας αληθινός καλλιτέχνης, σχεδιαστής κινουμένων σχεδίων, μουσικός, στιχουργός, συνθέτης και ερμηνευτής, αυτός είναι ο Ισραηλινής καταγωγής Asaf Avidan. Πολυτάλαντος και ανήσυχος, έκανε στροφή προς την μουσική μετά από ένα τυχαίο προσωπικό γεγονός και δημιούργησε το 2006 την πρώτη του μπάντα που έφερε και το όνομά του (Asaf Avidan & The Mojos).

Μέχρι το 2011 κυκλοφόρησε 4 άλμπουμ με τους The Mojos και ακολούθησαν 2 solo album με το πιο πρόσφατο να έχει κυκλοφορήσει αρχές του 2015 (Gold Shadow). Με αυτήν την ιδιαίτερη, τόσο προσωπική ερμηνεία του, που οδηγεί τις φωνητικές του δυνατότητες στα άκρα, με αρκετές δόσεις blues ‘n’ cabaret, folk και indie rock και άψογη αισθητική σε κάθε project που παρουσιάζει, έχει καταφέρει να μετράει εκατομμύρια views στο youtube, δεκάδες χιλιάδες downloads των singles του, να γεμίζει ασφυκτικά περίφημους χώρους όπως το Olympia και το Zenith και να εμφανίζεται σε διεθνή και αναγνωρισμένα φεστιβάλ σε όλη την Ευρώπη.

Αυτήν την περίοδο ο Asaf Avidan βρίσκεται ξανά στο δρόμο μαζί με τη νέα του μπάντα και στόχο μια παγκόσμια περιοδεία. Μία στάση της και η Αθήνα, στις 24 Ιουνίου. Ραντεβού εκεί.

Info:
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Πειραιώς 100, Γκάζι

Ώρα έναρξης: 21.30

Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: 28€, Ταμείο: 32€

Προπώληση:
Viva.gr, Ιανός, Παπασωτηρίου, Public, 7Spots, Reload, MediaMarkt
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v