4ο Cuba Festival: Κουβανέζικη φιέστα στην Αθήνα

Το 4ο Cuba Festival ετοιμάζεται να φέρει την Κούβα στην Αθήνα, με ένα μεγάλο πάρτι γεμάτο χορό και καλεσμένους-θρύλους της latin στο Θέατρο Πέτρας.
4ο Cuba Festival: Κουβανέζικη φιέστα στην Αθήνα
To 4o Cuba Festival αλλάζει ημερομηνία και μεταφέρεται σε μεγαλύτερο χώρο διεξαγωγής για να παρουσιάσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τους ζωντανούς θρύλους της κουβανέζικης μουσικής Luis Frank Arias & Soneros De Verdad.

Το πιο μεγάλο κουβανέζικο μουσικό-χορευτικό φεστιβάλ που διοργανώνεται στην Ελλάδα με πολλούς θαυμαστές τα τελευταία χρόνια έρχεται για τέταρτη φορά να μας μυήσει στα μυστικά της κουβανέζικης παράδοσης και να μας παρουσιάσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα έναν ζωντανό θρύλο της κουβανέζικης μουσικής μαζί με ένα πολύ μεγάλο κουβανέζικο συγκρότημα, τους Luis Frank Arias & Soneros de Verdad.

Ο Luis Frank Arias τραγουδιστής και ηγέτης των Soneros de Verdad υπήρξε ιδρυτικό μέλος των θρυλικών Buena Vista Social Club, και τραγουδιστής μερικών εκ των μεγαλύτερων συγκροτημάτων της Κούβας όπως οι Afro Cuban All Stars και Sons The Cuba, όπου συνεργάστηκε και τραγούδησε μαζί με τον θρύλο της κουβανέζικης και παγκόσμιας Latin μουσικής σκηνής, Pio Leiva.

Οι Soneros de Verdad αποτελούνται από επτά εκ των καλύτερων κουβανών μουσικών σε ολόκληρο τον κόσμο και το κουβανέζικο πάθος στη μουσική τους και στις ζωντανές τους εμφανίσεις τους έχει χαρακτηρίσει ως τη δεύτερη γενιά των Buena Vista.

Εκτός από τους Luis Frank Arias & Soneros de Verdad, στο 4ο Cuba Festival θα συμμετέχουν και άλλοι σημαντικοί καλλιτέχνες που θα απογειώσουν το πάρτι, με χορούς Salsa, Bachata, cha cha cha, cubia, Bolero, Merengue και άλλα διάφορα είδη λατινικής μουσικής. Στην βραδιά θα δώσουν το «παρών» οι:

-Jesus Cutino: Ο κουβανός κιθαρίστας/συνθέτης/ερμηνευτής που ξεσηκώνει με τα τραγούδια του ακόμη και τους πιο διστακτικούς σε ξέφρενο χορό.
-Pistola la Esencia Mota Alexandra: Το συγκρότημα που «παντρεύει» αριστοτεχνικά την ηλεκτρονική με την κουβανέζικη μουσική σε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα.
-Και μια...τρελή Λατίνα: Την αυθεντική τροπική μπάντα Loca Latina.

Εντός και εκτός σκηνής θα βρίσκονται Κουβανοί χορευτές και χορεύτριες καθώς και γνωστά χορευτικά συγκροτήματα (στους Latin χορούς), από την Ελλάδα: Omarito Custa El Cubanito, Omar Cuesta El Pantera, Bailarte Salsa, Cubania Dancehouse, Angel Athina Fuera de Vista. Στα decks της βραδιάς θα βρίσκονται οι DJs Nico Marinou, El General, Manos de Bailarte, Acebes. 


Info:
4ο Cuba Festival
Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015 στις 19.00
Θέατρο Πέτρας, Πετρούπολη
Τιμές: 15€ στο ταμείο, 12€ προπώληση, 10€ μειωμένο προπώληση, δωρεάν είσοδο κάτω των 12 ετών με συνοδεία ενηλίκου
Προπώληση: Ticket Services (Πανεπιστημίου 39), δημαρχείο Πετρούπολης, Σινέ Πετρούπολη (25ης Μαρτίου 168), Eurobank, Enzzo De Cuba (Αγ. Παρασκευής 70, Περιστέρι), Life Jazzy Bar (Εθν. Αντιστάσεως 80, Πετρούπολη), Rock Around the Clock (Χάλκης 1, Πετρούπολη).
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v