ΤΕΧΝΕΣΜΟΥΣΙΚΗ

Phil Gates: Chicago Blues στο Half Note

Ένα υπέροχο μείγμα σύγχρονου Chicago, Delta & Mississippi Blues με λίγο από funk και R&B, από τον μέγα Phil Gates που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Βυθός: Θοδωρής Οικονόμου στο Μέγαρο

Ο συνθέτης της τελετής έναρξης των Παραολυμπιακών Αγώνων, θα οδηγήσει το κοινό σε μια μαγική κατάδυση στο «Βυθό» του αυτοσχεδιασμού.

Η Ορχήστρα του Φεστιβάλ της Βουδαπέστης στο Μέγαρο

Η Ορχήστρα του Φεστιβάλ της Βουδαπέστης και ο πιανίστας Radu Lupu επιστρέφουν στο Μέγαρο, υπό τη μουσική διεύθυνση του Iván Fischer.

Η Λήδα και ο Κύκνος: Mιχάλης Γρηγορίου στο Μέγαρο

Ένας από τους σημαντικότερους έλληνες συνθέτες επιστρέφει στη σκηνή του Μεγάρου με νέους κύκλους τραγουδιών που θα παρουσιαστούν σε πρώτη εκτέλεση.

Στο Μέγαρο, τα Επτάνησα πάντα τραγουδούν

Η μαγεία της επτανησιακής μουσικής ζωντανεύει στο Μέγαρο από χορωδίες του Ιονίου, το Σάββατο 13 Ιανουαρίου.

Amoeba trio: Μετασχηματισμοί στη Στέγη

O Πάνος Δημητρακόπουλος (κανονάκι), ο Θωμάς Κωνσταντίνου (ούτι) και ο Δημήτρης Τσάκας (σαξόφωνο) σε ένα σπάνιο παιχνίδι ρεπερτορίου και αυτοσχεδιασμών.

Οι Kreator έρχονται Ελλάδα να τα σπάσουν!

Σε δύο σούπερ live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, οι thrashers της καρδιάς μας τα σπάνε μαζί με τους πολωνούς Vader και τους Dagoba από τη Γαλλία.

Βρίσκεις την (παλιά) ροκιά από τον πρώτο στίχο;

Πόσο ροκάς (νομίζεις ότι) είσαι; Έχουμε δέκα στιχάρες και σου ζητάμε να βρεις τις αντίστοιχες κομματάρες που σημάδεψαν για πάντα τα νιάτα μας.

Δύο Έλληνες στο Παρίσι του 19ου αιώνα

Η πιανίστα Ντιάνα Βρανούση έρχεται στις 11 Ιανουαρίου 2018 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με σκοπό να συστήσει στο κοινό δύο άγνωστους έλληνες συνθέτες.

Gareth Davis & Frances-Marie Uitti στη Στέγη

Ένα ιλιγγιώδες ταξίδι στον απόκρυφο κόσμο δύο σπουδαίων συνθετών, με οδηγό το πρωτοποριακό ντουέτο των Ουίτι και Ντέηβις.

SPONSORED LINKS

"Να τρως λιγότερο, να γεύεσαι περισσότερο."

Κινέζικη παροιμία

  • 1564 - Γέννηση του αστρονόμου Γαλιλαίου Γαλιλέι
    1710 - Γέννηση του Γάλλου βασιλιά Λουδοβίκος ΙΕ'

© 2002-2018 MEDIA2DAY