Οι πιο αστείες σκηνές στην ιστορία του κινηματογράφου

Οι πιο αστείες σκηνές στην ιστορία του σινεμά σε μία βίντεο- gallery για μπόλικο γέλιο. Πατήστε play και απολαύστε.

Οι πιο αστείες σκηνές στην ιστορία του κινηματογράφου
Μας έκαναν να γελάσουμε ξανά και ξανά, όσες φορές και αν τις είδαμε. Προκλητικές, πρωτότυπες, ευφυείς, μακάβριες και πέρα για πέρα ξεκαρδιστικές. Δείτε παρακάτω τις πιο αστείες σκηνές στην ιστορία του κινηματογράφου.

Ποιες είναι οι δικές σας αγαπημένες;

Ο Κλουζώ στο γυμναστήριο

Η κωμική ιδιοφυία με το όνομα Πήτερ Σέλερς εγγυάται ότι δεν θα μας μείνει άντερο όταν δοκιμάζει τις παράλληλες μπάρες γυμναστικής στο “gymnasium rewm”.


O λάθος εγκέφαλος στο Frankestein Junior

Η παρωδία του Μελ Μπρουκς είναι γεμάτη αστείες σκηνές, όμως αυτή στην οποία ο καμπούρης Ίγκορ αποκαλύπτει στον δόκτωρα τίνος εγκέφαλο επέλεξε, είναι απλά απολαυστική.


«Birdy Nam Nam»

Διπλή συμμετοχή του Πήτερ Σέλλερς στη λίστα μας, αλλά πώς να μην συνέβαινε κάτι τέτοιο; Η συγκεκριμένη σκηνή από το «Πάρτι» είναι εξαιρετική.


O «Ντιμίτρι» στο Dr. Strangelove

Συγχωρείστε μας, τριπλή. Ακόμα μια φορά ο Σέλερς δίνει ρέστα, στον ρόλο του αμερικανού Προέδρου που συνομιλεί με τον σουρωμένο ρώσο ομόλογό του στο “SOS Πεντάγωνο καλεί Μόσχα" (επική ελληνική μετάφραση ταινίας παρεπιπτώντος).


Η μάχη με τον Ιππότη στους Ιππότες της Ελεεινής Τραπέζης

Αν θα μπορούσαμε να ξεχωρίσουμε μία από τις σπαρταριστές σκηνές της ταινίας των Monty Python, αλλά και γενικότερα των απίστευτα αστείων ταινιών τους, αυτή θα ήταν η «μάχη» με τον Ιππότη που δεν λέει να… πεθάνει.


Η «παραγγελία» στο Clerks

Στην κλασσική ταινία του Κέβιν Σμιθ, ο υπάλληλος Ράνταλ αποφασίζει να παραγγείλει μια σειρά από πορνό τίτλους ενώ τον κοιτούν αποσβολωμένοι μια μητέρα με το πιτσιρίκι της που ήρθαν να πάρουν κινούμενα σχέδια.


Η σκηνή με τα λογοπαίγνια για το… πέος στο Austin Powers

Δύο λεπτά απίστευτα αστείων φαλλικών λογοπαιγνίων για να περιγραφεί ένας πύραυλος σε σχήμα εχμ… μορίου.


Η σκηνή του γυμνού πλακωμού στο Borat

Απαραίτητη η γονική συναίνεση για μια από τις πιο αηδιαστικά αστείες σκηνές στην ιστορία του κινηματογράφου.


Οι στάχτες στο Big Lebowski

Πολλές είναι οι σκηνές από την μαύρη κωμωδία των Κοέν που ξεχωρίζουν και μας έκαναν να γελάσουμε. Όμως αυτή είναι η πιο… μακάβρια αστεία.
 

Η… Σίρλεϊ στο Airplane

Ίσως το καλύτερο λογοπαίγνιο της γεμάτης κωμικές σκηνές ταινίας. Ο Λέσλι Νίλσεν απαντά αποστομωτικά όταν ο συμπρωταγωνιστής του λέει «Surely, you can’t be serious».


Η μάχη των παρουσιαστών στο Anchorman

Γεμάτη cameos από σταρ (Tim Robbins, Ben Stiller) η συγκεκριμένη σκηνή στην ταινία του Γουίλ Φάρελ απογειώνει το σουρεάλ χιούμορ της.


Το μπαλέτο στον Χρυσοθήρα

Με «όπλα» του ένα κομμάτι ψωμί και μερικά πηρούνια, ο Τσάπλιν μας χαρίζει μια από τις πιο απολαυστικές σκηνές στην ιστορία του σινεμά, παρά τα 90 της χρόνια.


Το «σπυρί» του Τζον Μπελούσι

Ο μακαρίτης Τζον Μπελούσι αποδεικνύει πόσο μπροστά από την εποχή του ήταν με αυτό το (αυτοσχεδιαστικό) σκετσάκι του στο πρώτο «Θηριοτροφείο».


Η «μετάφραση» του Μπενίνι

Μπορείς να γελάσεις σε μια ταινία για το Ολοκαύτωμα; Μπορείς, αν ο Ρομπέρτο Μπενίνι πρωταγωνιστεί σε αυτήν.


O… φύρερ του Ντε Φινές

Το κωμικό ταλέντο του Λουί Ντε Φινές εκφράζεται ατόφιο σε αυτήν την σκηνή από την ταινία Le Grand Restaurant, όταν περιγράφει σε μια παρέα Γερμανών τη συνταγή για ένα πιάτο.


Ελληνικό μπόνους: Ο τουρτοπόλεμος στον «Θου Βου»

Δε χρειάζεται περαιτέρω συστάσεις.



Νικόλας Γεωργιακώδης
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v