Το Μεζέ Μεζέ έχει την πιο μοσχομυριστή αυλή στο Αιγάλεω

Το κυνήγι του καλού μεζέ μας έφερε ξανά στο Αιγάλεω για να απολαύσουμε τις νοστιμιές ενός εκλεκτού φαγάδικου των δυτικών προαστίων.

Το Μεζέ Μεζέ έχει την πιο μοσχομυριστή αυλή στο Αιγάλεω

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε μνημονεύσει γραπτώς τα δυτικά προάστια κι ειδικά το αγαπημένο Αιγάλεω, υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για τη μοναδική πόλη εκεί έξω που ξεκινά από το Α και τελειώνει στο Ω. Ένας από τους λόγους πού βρίσκεται πάντοτε στα ραντάρ μας είναι φυσικά και το γεγονός ότι πάντοτε καλύπτει τις μεζεδολάγνες ορέξεις μας και με το παραπάνω. Σαν άλλοι πεινασμένοι Ιντιάνα Τζόουνς το ρίξαμε στο κυνήγι του χαμένου μεζέ και έτσι βρεθήκαμε στον μικρό πεζόδρομο της Γρηγορίου Κυδωνιών για να φάμε σε ένα από τα καλύτερα μεζεδοπωλεία στα πέριξ των δυτικών προαστίων.

Το Μεζέ Μεζέ (Γρηγορίου Κυδωνίων 10), τηλ.: 2105908929 συνδυάζει έναν υπέροχο χώρο μαζί με έναν εξαιρετικό κατάλογο πεντανόστιμων μεζέδων, που αξίζει να δοκιμάσεις. Το καλοκαίρι η αυλή του ζει μεγάλες δόξες, αλλά και τον χειμώνα ο χουχουλιαστός εσωτερικός χώρος του καταστήματος γεμίζει από καλοφαγάδες. Φέτος, που το καλοκαίρι μας βρήκε αρκετά νωρίτερα από ότι περιμέναμε ήταν δεδομένο ότι θα πάμε σούμπιτοι στην αυλή του, αναζητώντας το δροσερό αεράκι στη σκέπη μιας πανέμορφης ροδιάς που από τον Ιούλιο και μετά μοστράρει τους γευστικότατους κι αντιοξειδωτικούς καρπούς της.

Η όμορφη αυλή του σε ταξιδεύει μακριά από την Αθήνα, φέρνοντας στο νου κάποιο εξοχικό χωριουδάκι με την διακόσμηση να ακολουθεί πλήρως το παραπάνω πνεύμα. Την ίδια στιγμή οι μοσχομυρωδιές ξεκινούν ερωτικό παιχνίδι με τα ρουθούνια σου, καθώς η κουζίνα δουλεύει ασταμάτητα με μοναδικό της γνώμονα την καλοφαγία των θαμώνων του. Ο κατάλογος του Μεζέ Μεζέ αλλάζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα, προσφέροντας νέες γεύσεις σε όσους πιάσουν θέση στα τραπεζάκια του, ενώ καθημερινά προστίθενται 3-4 μερακλήδικες επιλογές στα πιάτα ημέρας, τιμώντας τις αρχές κάθε σωστού μεζεδοπωλείου που σέβεται τον εαυτό του.

Ξεκινήσαμε με εξαιρετικό ξηρό ροζέ χύμα κρασάκι, πριν καταφθάσει το ψωμάκι και οι σαλάτες. Η «Μεζέ Μεζέ» εκτός από το όνομα έχει ξεκάθαρα και τη χάρη με σπανάκι, ρόκα, λάχανο, καλαμπόκι και dressing σως (8,20€), ενώ πεντανόστιμη ήταν και η πολύχρωμη με το μανούρι (8,80€).

@in2life_gr Το Μεζέ Μεζέ στο Αιγάλεω έχει μια από τις πιο μερακλήδικες αυλές στα δυτικά προάστια. #in2life #ελληνικοτικτοκ #μπεςφοργιουγαμω #φαγητό #τιτρωμε #ταβερνα #αιγαλεω ♬ Greek Dance - Dann Torres

Από τα ορεκτικά σίγουρα ξεχωρίζει το απόλυτα ισορροπημένο και καλομαγειρεμένο μιλφέιγ μελιτζάνας (8,70€) και η ξακουστή φωλιά πατάτας με μπέικον και τρίμματα φέτας (7.5€). Η παστουρμαδόπιτα (7.5€) θα ξυπνήσει δικαιολογημένα τον μερακλή μέσα σου, ενώ αντίστοιχα η ελληνική καρμπονάρα (9.5€) θα κάνει τους Ιταλούς να κλαίνε από το κακό τους.

Συνεχίζοντας την οινοποσία μας συνδυάσαμε με το αγαπημένο μας ίσως πιάτο του καταλόγου, που δεν είναι άλλο από το πρόβατο φιλέτο (9,2€). Ψημένο με μαστοριά, αναδείκνυε την πλούσια γεύση του κρέατος, όπως συνέβη αντίστοιχα με το άλλο best seller του μένου, την μοσχαρίσια ταλιάτα στο μαντέμι (12€). Έφτασε αχνίζουσα στο τραπέζι με το μαντέμι να ζεματάει όπως πρέπει και το έξτρα φρέσκο βουτυράκι να απογειώνει τη γεύση της. Το συκώτι με τα καραμελωμένα κρεμμύδια (9,5€) είναι ένας ακόμα πεντανόστιμος μεζές, ενώ το νιόκι παρμεζάνας με κοκκινιστό μοσχάρι θα ξυπνήσει μνήμες από τα μαμαδίσια κυριακάτικα οικογενειακά τραπέζια. Στα must του καταλόγου συγκαταλέγονται η τηγανιά κοτόπουλο (9,8€) η οποία είναι έξτρα μανιταράτη όπως μας αρέσει κι η πανσέτα BBQ (9,8€). Από τα πιάτα ημέρας τιμήσαμε και με το παραπάνω την καπνιστή T-Bone με ρύζι που ήρθε κι έδεσε πριν μας τρατάρουν και το γλυκάκι μας, που δεν ήταν άλλο από μια πανάλαφρη πανακότα.

Αν δυσκολεύεσαι να κάνεις τις μαθηματικές πράξεις, τότε να σου πούμε ότι ο λογαριασμός συνοδεία ωραιότατου χύμα κρασιού θα κυμανθεί περίπου από τα 18 έως τα 20€ ανά άτομο.

Aν θες να απολαμβάνεις εκπτώσεις και προσφορές στο συγκεκριμένο κατάστημα εστίασης μπορείς να γίνεις μέλος στο In2life Club.

Πληροφορίες προσφοράς In2life Club 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v