Το Baywatch επιστρέφει με ένα reboot γεμάτο κόκκινα μαγιό

Η θρυλική σειρά πρόκειται να επιστρέψει στις οθόνες μας 25 χρόνια μετά, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Το Baywatch επιστρέφει με ένα reboot γεμάτο κόκκινα μαγιό

To Baywatch, μία από τις πιο διάσημες σειρές παγκοσμίως με 11 σεζόν από το 1989 έως το 1999, φαίνεται πως επιστρέφει.

Η Fremantle, η εταιρεία που κατέχει τα δικαιώματα, φάνηκε να επιβεβαιώνει το reboot της σειράς στο Fox, αναρτώντας σχετικό άρθρο στο X.

Η νέα σεζόν αναμένεται να διατηρήσει την ίδια ομάδα παραγωγής με την πρώτη σειρά - αλλά δεν είναι σαφές αν οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν ξανά μερικούς από τους παλιούς σταρ στην παραλία.

Ο David Hasselhoff και η Pamela Anderson ήταν ανάμεσα στους ηθοποιούς που έγιναν διάσημοι από τη σειρά, όμως δεν είναι ακόμη γνωστό αν θα έχουν κάποιον ρόλο στο reboot της.

Το 2020 πάντως, η Erika Eleniak, που υποδύθηκε τη Σαουνί ΜακΚλέιν από το πρώτο επεισόδιο μέχρι το 1992, είπε στο Sky News ότι δεν απέκλειε την επιστροφή της.

«Τολμηρές διασώσεις στον ωκεανό, παρθένες παραλίες και εμβληματικά κόκκινα μαγιό επιστρέφουν, μαζί με μια εντελώς νέα γενιά ναυαγοσωστών Baywatch, οι οποίοι περιηγούνται σε περίπλοκες, ακατάστατες προσωπικές ζωές σε αυτό το γεμάτο δράση reboot που αποδεικνύει ότι υπάρχει η οικογένεια στην οποία γεννιέσαι και η οικογένεια που βρίσκεις», αναφέρεται στην επίσημη περιγραφή της νέας σειράς.

Με πληροφορίες από SKY News

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v