Όργανα μασάζ για να αγοράσεις και να χαλαρώσεις

Αν αναζητάς τρόπους χαλάρωσης κι αυτοξεκούρασης τότε έχουμε να σου προτείνουμε τα καλύτερα όργανα μασάζ της πιάτσας.

Όργανα μασάζ για να αγοράσεις και να χαλαρώσεις

Zούμε σε μια στρεσογόνα είναι η αλήθεια εποχή με πολλές υποχρεώσεις κι έναν 24/7 βομβαρδισμό από πληροφορίες που κάνουν έξτρα αγχωτική την καθημερινότητά μας. Για αυτόν τον λόγο αναζητούμε τρόπους χαλάρωσης και ξεκούρασης. Αν μάλιστα η χαλάρωση κι η ξεκούραση μπορεί να μας βρει στη ζεστασιά του σπιτιού μας ακόμη καλύτερα. Με αυτή την αφορμή λοιπόν βγήκαμε στη διαδικτυακή γύρα για να βρούμε τα κατάλληλα όργανα μασάζ που θα σου προσφέρουν μια χαλαρωτική κι αναζωογονητική εμπειρία που τόσο έχεις ανάγκη.

Zenet Κάθισμα Μασάζ Shiatsu για την Πλάτη με Υπέρυθρη Θερμότητα και Δόνηση

Προσφέρει χαλαρωτικό μασάζ shiatsu στην πλάτη, μειώνοντας το αίσθημα κόπωσης και αυξάνοντας την ευεξία ύστερα από μια κουραστική μέρα. Διαθέτει λειτουργία δόνησης, η οποία επηρεάζει τις απολήξεις των νεύρων που βρίσκονται στο δέρμα, ενεργοποιώντας την κυκλοφορία του αίματος, ενώ χάρη στη λειτουργία θέρμανσης με υπέρυθρες ακτίνες που διαθέτει, θερμαίνει την καταπονημένη/πάσχουσα περιοχή, με τις ακτίνες να διεισδύουν βαθιά στους μυς δημιουργώντας ένα ευχάριστο αίσθημα ζεστασιάς και χαλάρωσης.

H τιμή του ξεκινά από 98€ 

Συσκευή μασάζ αυχένα

Η προηγμένη λειτουργία θερμότητας της συσκευής μεταφέρει τη ζεστασιά στους μυς, συνδέσμους για τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος. Οι τροχίσκοι μασάζ με περιστροφική περιστροφή 3D με U-design τέλειο για χρήση στο λαιμό, την πλάτη, τον ώμο σου. Προγραμματισμένη με αυτόματο κλείσιμο 15 λεπτών για την εγγύηση της ασφάλειας και εξοπλισμένη με συσκευή προστασίας υπερθέρμανσης. Η συσκευή είναι σχεδιασμένη για ισχυρό μασάζ στον ώμο, στην πλάτη, στην μέση και στα πόδια με ρυθμό όπως ακριβώς θα έκανε μασάζ ένας επαγγελματίας.

Παράλληλα είναι εξοπλισμένη με οκτώ κυλίνδρους (μπάλες μασάζ) που πραγματοποιούν κυκλικές κινήσεις 3D με σχεδιασμό U για τέλεια εφαρμογή στον αυχένα ενώ ταυτόχρονα εκλύουν και θερμότητα.

Η τιμή της ξεκινά από 20€ 

Συσκευή πιστόλι μασάζ κι ανάκαμψης μυών

Αυτή η συσκευή μασάζ, αποτελεί την ιδανική επιλογή για τη συνολική αποκατάσταση και αναγέννηση του σώματος. Η συσκευή χαλαρώνει αμέσως τους δύσκαμπτους μυς οπουδήποτε στο σώμα, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και ανακουφίζει το πρήξιμο κυρίως στην περιοχή των άκρων.

Η συσκευή, διαθέτει τέσσερις διαφορετικές κεφαλές, οθόνη LCD και επαναφορτιζόμενη μπαταρία με χωρητικότητα 2000 mah και αυτονομία περίπου 2 ώρες (με πλήρη φόρτιση).

Η τιμή της ξεκινά από 26,45€ 

Συσκευή μασάζ με υπέρυθρο φως

Κάνει έντονο κρουστικό μασάζ και θερμοθεραπεία με υπέρυθρο φως για ανακούφιση και χαλάρωση των μυών, ενώ διαθέτει καταπραϋντικό υπέρυθρο φως που μπορεί να ενεργοποιηθεί ξεχωριστά ή σε συνδυασμό με το μασάζ.

Παράλληλα ο εργονομικός σχεδιασμός με αντιολισθητική και μακριά λαβή προσφέρει μεγαλύτερη δυνατότητα χειρισμών και ευκολότερη χρήση. Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις για τη θεραπεία των  μυών της πλάτης, όπως και για τη χαλάρωση όλων των μυών μετά από έντονη άσκηση. Εκτός των άλλων, επιταχύνει την κυκλοφορία του αίματος.

Η τιμή ξεκινά από 49,90€ 

Ασύρματη συσκευή μασάζ σώματος με 5 εξαρτήματα και θέρμανση

Η συσκευή προσφέρει ισχυρό, άνετο και λειτουργικό μασάζ χειρός με επαναφορτιζόμενη ενσωματωμένη μπαταρία και ρυθμιστή αντοχής κραδασμών. Λειτουργεί για περισσότερες από δύο ώρες με μία μόνο φόρτιση και χωράει εύκολα σε σακίδιο ή τσάντα γυμναστηρίου. Είναι ιδανική για  ανακούφιση από τον πόνο, τους σπασμούς και την ένταση των μυών, για βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και του μεταβολισμού, χαλάρωση κι επιτάχυνση της αποκατάστασης των μυών. Η τιμή της ξεκινά από 42€. 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v