Η Cookoovaya έκλεισε δέκα χρόνια λειτουργίας

Tο γιόρτασε μ' ένα μεγάλο πάρτι με φίλους και πολλή μουσική! 

Η Cookoovaya έκλεισε δέκα χρόνια λειτουργίας

Φίλοι, συνεργάτες, άνθρωποι του πιο στενού πυρήνα του εστιατορίου αλλά και επισκέπτες που με τα χρόνια έγιναν φίλοι συγκεντρώθηκαν για να γιορτάσουν μαζί με τον chef patron, Περικλή Κοσκινά και την ομάδα του, τα δέκα χρόνια Cookoovaya. 

 

 Περικλής Κοσκινάς, Στέλιος Παρλιάρος

Team Cookoovaya

Στον πρόσφατα ανανεωμένο χώρο της Χατζηγιάννη Μέξη, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πιάτα από το μενού που με τα χρόνια έχουν γίνει κλασικά: όπως χταπόδι με φάβα, αυγοτάραχο Τρικαλινός σε φρυγανισμένο ψωμί, μοσχαρίσιο διάφραγμα με πουρέ μανιταριών και μαύρο ρύζι, το περίφημο κολάρο σφυρίδας bianco της Cookoovaya, αλλά και αρνί τσιγαριαστό, συνοδεία κρασιών του ελληνικού αμπελώνα.

Αντώνης Σελέκος, Ανδρέας Λαγός

Τη μουσική της βραδιάς επιμελήθηκε ο Dj Δημήτρης Λιλής, ενώ η τούρτα ήταν δημιουργία του pastry chef Στέλιου Παρλιάρου.

Η Cookoovaya έσβησε τα δέκα της κεράκια μαζί με όλη την ομάδα της και σήμανε την έναρξη μιας σειράς εκδηλώσεων και ενεργειών που θα γίνουν ενόψει του εορτασμού της δεκαετίας που πέρασε, καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς αυτής. Μείνετε συντονισμένοι.

Μία Κόλλια, Έλενα Παπάζογλου 


Cookoovaya

Χατζηγιάννη Μέξη 2α,

+30 210 72 35005

www.cookoovaya.gr

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v