Kέρδισε ένα couple massage στο Hando Massage & Spa για να γιορτάσεις τον Άγιο Βαλεντίνο με τον πιο υπέροχο τρόπο

Aν θες να γιορτάσεις με τον καλύτερο τρόπο τον φετινό Βαλεντίνο δεν έχεις παρά να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό μας

Kέρδισε ένα couple massage στο Hando Massage & Spa για να γιορτάσεις τον Άγιο Βαλεντίνο με τον πιο υπέροχο τρόπο

Το Hando Spa & Massage σας υποδέχεται σε ένα μοντέρνο και σύγχρονο περιβάλλον, που εγγυάται να κλέψει τις εντυπώσεις, με την ιδιαίτερα εντυπωσιακή διακόσμηση και τα minimal χαρακτηριστικά. Ο χαμηλός φωτισμός και οι γήινες αποχρώσεις που αγκαλιάζουν το Hando, συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για ν’ απελευθερώσετε πλήρως όλες σας τις αισθήσεις και ν’ απολαύσετε την οικειότητα και τη ζεστασιά των θεραπειών μασάζ και spa. Εκεί, στην καρδιά της Αθήνας, θα βρείτε το Ηando Μassage & Spa, επί τους οδού Πατησίων 21 στο κέντρο της πόλης.

Οι θεραπευτές και οι θεραπεύτριες του Hando, έχουν ως κύριο μέλημα τους την απόλυτη εξυπηρέτηση, ικανοποίηση και φροντίδα κάθε επισκέπτη, ώστε να δημιουργηθούν εξαιρετικές εμπειρίες εξυπηρέτησης και μακροπρόθεσμες σχέσεις εμπιστοσύνης.

Όλοι οι θεραπευτές του Ηando Μassage & Spa είναι πλήρως εκπαιδευμένοι και εξιδεικευμένοι στις τεχνικές μασάζ που προσφέρουν. Μέσα από συνεχή σεμινάρια και επαγγελματική κατάρτιση, έχουν πλήρη γνώση των θεραπειών μασάζ, ώστε να μπορούν να προτείνουν την κατάλληλη τεχνική στους πελάτες τους και η οποία, θα έχει το βέλτιστο αποτέλεσμα για εκείνους.

Ανάμεσα τις δεκάδες επιλογές μασάζ που σας προσφέρει το Hando, μπορείτε να επιλέξετε εκείνη που ταιριάζει στις εξατομικευμένες ανάγκες σας και ν’ απολαύσετε τα ευεργετικά οφέλη κάθε ξεχωριστής θεραπείας.

Αν θες να διαλέξεις τη θεραπεία που σου ταιριάζει, μπορείς να περιηγηθείς εδώ ενώ πολύ χρήσιμο θα αποδειχθεί και το app του Hando Massage & Spa που θα λύσει όλες τις τυχόν απορίες σου για τον χώρο και τις θεραπείες που προσφέρει.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v