Τι θεραπείες αποτοξίνωσης κάνουμε για τη νέα χρονιά;

Μια επίσκεψη στην/ον αισθητικό σου τον Ιανουάριο μπορεί να προσφέρει μια εμπειρία αναζωογόνησης και αποτοξίνωσης για το δέρμα σου.                     

Τι θεραπείες αποτοξίνωσης κάνουμε για τη νέα χρονιά;

Γράφει η make-up artist Μαρία Ραφαέλα Λέμπεση            

Αισθάνεσαι ταλαιπωρημένο το προσωπάκι σου; Νιώθεις ότι χρειάζεσαι μια αναζωογονητική θεραπεία; Εμείς είμαστε εδώ για σένα. Ακολουθούν ορισμένες επαγγελματικές θεραπείες αποτοξίνωσης προσώπου που μπορείς να επιλέξεις συνδυαστικά ή μόνες τους:

Βαθύς καθαρισμός προσώπου

Ένας βαθύς καθαρισμός προσώπου είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να αφαιρέσεις τις ακαθαρσίες και να αποφράξεις τους πόρους. Ο/η αισθητικός σου θα χρησιμοποιήσει έναν συνδυασμό απαλής απολέπισης, ατμού και εκχύλισης για να καθαρίσει καλά το δέρμα σου. Αυτό βοηθά στην πρόληψη των σπασμών και προωθεί μια πιο καθαρή επιδερμίδα.

Αποτοξινωτικές μάσκες

Οι αισθητικοί χρησιμοποιούν συχνά εξειδικευμένες μάσκες αποτοξίνωσης που περιέχουν συστατικά όπως άργιλο, κάρβουνο ή φύκια. Αυτές οι μάσκες μπορούν να βοηθήσουν στην απομάκρυνση των τοξινών, στην απορρόφηση της περίσσειας λιπαρότητας και στην αίσθηση ανανέωσης του δέρματος.

Μικροδερμοαπόξεση

Η μικροδερμοαπόξεση είναι μια μη επεμβατική τεχνική απολέπισης που χρησιμοποιεί μικροσκοπικούς κρυστάλλους για να αφαιρέσει το εξωτερικό στρώμα των νεκρών κυττάρων του δέρματος. Αυτή η θεραπεία μπορεί να βελτιώσει την υφή του δέρματος, να μειώσει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και να ενισχύσει την αποτελεσματικότητα των προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας.

Βαθιά ενυδάτωση προσώπου

Η βαθιά ενυδάτωση προσώπου είναι μια θεραπεία πολλαπλών βημάτων που συνδυάζει καθαρισμό, απολέπιση, βεντούζες σύσφιξης με ειδικό έλαιο, χαλαρωτικό μασάζ προσώπου, τοποθέτηση μασκών με στόχο την ενυδάτωση και την αντιοξειδωτική προστασία, έκχυση ορού υαλουρονικού καθώς και κρέμες. Μπορεί να αντιμετωπίσει διάφορες «ανισορροπίες»  του δέρματος, αφήνοντάς το να δείχνει σφριγηλό, λαμπερό και βαθιά ενυδατωμένο.

Λεμφικό μασάζ

Ένα μασάζ λεμφικής παροχέτευσης μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του πρηξίματος, στη βελτίωση της κυκλοφορίας και στην ενίσχυση της φυσικής διαδικασίας αποτοξίνωσης του δέρματος. Περιλαμβάνει τεχνικές απαλού μασάζ που διεγείρουν το λεμφικό σύστημα.

BBGlow με ορούς και ενισχυτές

Ο/η αισθητικός σου μπορεί να χρησιμοποιήσει προσαρμοσμένους ορούς και ενισχυτικά μέσω μίας συσκευής με ατραυματική βελόνα που θα προσαρμόζονται στις ανάγκες του δέρματος σου. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν συστατικά όπως βιταμίνες, πεπτίδια ή υαλουρονικό οξύ για την αντιμετώπιση συγκεκριμένων ανησυχιών και την προώθηση της υγείας του δέρματος.

Ετσι λοιπόν πριν προγραμματίσεις οποιαδήποτε θεραπεία αποτοξίνωσης προσώπου, είναι απαραίτητο να συζητήσεις τις συγκεκριμένες ανησυχίες και τους στόχους της επιδερμίδας  με την αισθητικό σου. Μπορούν να προτείνουν τις πιο κατάλληλες θεραπείες με βάση τον τύπο και τις συνθήκες του δέρματος σου. Επιπλέον, μην ξεχάσεις να αναφέρεις τυχόν αλλεργίες ή ευαισθησίες για να εξασφαλίσεις μια ασφαλή και αποτελεσματική εμπειρία.

Have a beauty-full day!

 

 

 

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v