Πολύτιμες (και δωρεάν) εφαρμογές για το κινητό σου

Αν ψάχνεις εφαρμογές για το κινητό που θα κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη και θα σου λύσουν τα χέρια είμαστε οι άνθρωποί σου.

Πολύτιμες (και δωρεάν) εφαρμογές για το κινητό σου

Είτε θέλουμε να το παραδεχτούμε είτε όχι, τα κινητά τηλέφωνα έχουν γίνει προέκταση των χεριών μας τα τελευταία χρόνια αφού αφιερώνουμε πολύ από τον καθημερινό μας χρόνο σε αυτά. Πέρα από το χαζολόγημα στον θαυμαστό ιντερνετικό κόσμο και την περιήγηση στα social media ωστόσο μεγάλο μέρος των συναλλαγών μας αλλά και της ζωής μας περνά μπροστά από το κινητό μας τηλέφωνο. Για αυτόν τον λόγο και είναι παραπάνω από καλοδεχούμενη οποιαδήποτε εφαρμογή θα μας κάνει καλύτερη και πιο εύκολη τη ζωούλα μας. Εμείς κάναμε μια ψακτική και βρήκαμε εξαιρετικά πολύτιμες εφαρμογές που ψάχνουν το κινητό σου κι εφόσον τις εγκαταστήσεις θα μας ευχαριστείς.

Google Wallet

Να βγαίνεις από το σπίτι σου χωρίς πορτοφόλι: Αξία ανεκτίμητη. Αν έπρεπε να διαλέξουμε έναν μόνο από τους λόγους που βρίσκουμε εξαιρετικά βολικό το ψηφιακό πορτοφόλι (κατά κόσμον Google Wallet), αυτός θα ήταν πολύ κοντά στην κορυφή των υποψηφιοτήτων. Πλέον το Google Wallet ανοίγει έναν απελευθερωτικό δρόμο για τις συναλλαγές σου μέσα από το κινητό κι αν θες να μάθεις περισσότερα δεν έχεις παρά να κλικάρεις το άρθρο μας που τα γράφει κατατοπιστικότατα. 

Εφαρμογή εδώ 

Clue

Το Clue είναι η εφαρμογή παρακολούθησης περιόδου και γονιμότητας που δίνει τη δύναμη της επιστήμης και την υποστήριξη των ειδικών στη γονιμότητα στα χέρια σoυ.

Είτε προσπαθείς να μείνεις έγκυος, παρακολουθείς εμπειρίες που σχετίζονται με τον κύκλο είτε πλοηγείσαι στις αλλαγές της εμμηνόπαυσης, η Clue σε καλύπτει.

Ανακάλυψε μοτίβα στον εμμηνορροϊκό σου κύκλο, απόκτησε πρόσβαση σε συμβουλές ειδικών για θέματα όπως ο έλεγχος των γεννήσεων και οι ερωτήσεις γονιμότητας, μείνε έγκυος πιο γρήγορα και παρακολούθησε την εγκυμοσύνη σου, όλα σε μια εύχρηστη εφαρμογή, που είναι κάτι περισσότερο από ένα ημερολόγιο περιόδου.

Εφαρμογή εδώ

Pdf Scanner

Αν σου λέγαμε ότι μπορείς να έχεις ένα σκανεράκι μόνιμα εγκατεστημένο στο κινητό σου τι θα μας έλεγες; Επίτρεψε μας να σου συστήσουμε το Pdf Scanner το οποίο θα αλλάξει τη ζωή σου, αφού θα σου δώσει τη δυνατότητα να σκανάρεις οτιδήποτε χρειαστείς μέσα από ένα πολύ απλό διαχειριστικό. Απαραίτητη εφαρμογή για τηλεργαζόμενους και digital nomads.

Εφαρμογή εδώ

Shazam

Πόσες φορές είχες βρεθεί σε ένα μπαρ και προσπαθούσες μάταια να πλησιάσεις τον dj για να σου πει την τραγουδάρα που έβαλε πριν λίγο. Πόσες φορές έψαχνες στα credits ταινιών και σειρών για να ξετρυπώσεις ένα υπέροχο τραγούδι που άκουσες για πρώτη φορά. Όλες αυτές τις ανάγκες ήρθε και κάλυψε το Shazam και πολύ καλά έκανε αν μας ρωτάς, αφού πλέον με ένα tap στο «ψαχτήρι» του μπορείς να μαθαίνεις και να αποθηκεύεις τραγουδάρες που ακούς και δεν γνωρίζεις.

Εφαρμογή εδώ

Oasa Telematics

Aν πριν λίγα χρόνια σου λέγαμε πως στο μέλλον θα υπήρχε μια εφαρμογή την οποία θα μπορούσες να εγκαταστήσεις στο κινητό σου για να γνωρίζεις σε πόσα λεπτά θα περάσει το λεωφορείο από τη στάση σου, ή πότε ξεκινά το επόμενο δρομολόγιο, μάλλον θα μας περνούσες για τρελούς. Ωστόσο εδώ και λίγα χρόνια η συγκεκριμένη εφαρμογή έχει σώσει μπόλικο χρόνο από τις ζωές μας και τα κορμάκια μας που περιμένουν στη στάση, παρά τις όποιες αστοχίες της κατά καιρούς. Yπάρχει αντίστοιχη εφαρμογή και για τα λεωφορεία της Θεσσαλονίκης.

Εφαρμογή εδώ

Splitwise

Το Splitwise είναι ο ευκολότερος τρόπος για να μοιραστείς τα έξοδα με τους φίλους και την οικογένειά σου και να σταματήσεις πια να μπερδεύεσαι με τον ποιος χρωστάει σε ποιον. Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη εφαρμογή για να οργανώνουν λογαριασμούς για τα νοικοκυριά, ταξίδια και πολλά άλλα και συνεχίζουν ακάθεκτοι αφού πάντα τους βγάζει ασπροπρόσωπους.

Εφαρμογή εδώ 

ΜyFitnessPal

To σωτήριο MyFitnessPal σου δίνει μια σημαντική χείρα βοηθείας προκειμένου να παρακολουθείς την πρόοδό σου ως προς τους στόχους διατροφής, φυσικής κατάστασης και απώλειας βάρους. Πρόκειται για μια εφαρμογή για την υγεία και τη διατροφή που σε βοηθά να μάθεις για τις διατροφικές σου συνήθειες, να παρακολουθείς τη διατροφή σου, να κάνεις πιο έξυπνες διατροφικές επιλογές και να κατακτήσεις τους στόχους που έχεις βάλει για τη φυσική σου κατάσταση.

Εφαρμογή εδώ 

Routora

Tην επόμενη φορά που θα ταξιδέψεις πάρε μαζί σου και το Routora καθώς χάρη στη βοήθειά του, μπορείς να φτιάξεις ένα πλάνο με τα μέρη που θέλεις να επισκεφθείς. Ο αλγόριθμος του Routora,θα προσμετρήσει παράγοντες όπως οι αποστάσεις, η κίνηση, και οι γενικότερες συνθήκες της διαδρομής, και θα σου προσφέρει το πιο συμφέρον κι εύκολο πλάνο για το ταξίδι σου.

Eφαρμογή εδώ 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v