Ένα ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων ελληνοκινεζικής αρμονίας

To premium ποτό Μoutai συνεργάστηκε με τον σεφ Λευτέρη Λαζάρου

Ένα ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων ελληνοκινεζικής αρμονίας

Η Christos Kaglis & Co, επίσημος διανομέας του Moutai στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το διάσημο εστιατόριο με αστέρι Michelin VAROULKO, διοργάνωσε μια εκδήλωση γευσιγνωσίας φαγητού και ποτού Moutai. Η εκδήλωση αποτέλεσε όχι μόνο ένα γαστρονομικό event, αλλά κι ένα εξαιρετικό παράδειγμα καινοτόμου συνεργασίας μεταξύ του brand Moutai και της ελληνικής κορυφαίας μαγειρικής τέχνης.

Ο βραβευμένος σεφ Λευτέρης Λαζάρου, συνδύασε τη γαστρονομική του τέχνη με τον σεβασμό για τον ελληνοκινεζικό πολιτισμό, δημιουργώντας οκτώ μοναδικά πιάτα που συνδυάστηκαν με το ιδιαίτερο άρωμα του Moutai. Αυτή η εμπειρία δεν αποτέλεσε μόνο μια πρόκληση για τις γευστικές αισθήσεις, αλλά και μια βαθιά πολιτισμική και γαστρονομική αναζήτηση, αναδεικνύοντας και τεκμηριώνοντας την καινοτομία του ποτού, καθώς και το ξεχωριστό πλεονέκτημα του brand Moutai, λόγω της υψηλής θέσης που κατέχει σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στόχος αυτής της μοναδικής συνύπαρξης φαγητού και ποτού ήταν να προσφέρει στους καλεσμένους μια αξέχαστη εμπειρία πολιτιστικής ανταλλαγής μεταξύ Ελλάδας και Κίνας. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν ιστορικά έργα τέχνης όπως το "Χίλιες καλές στιγμές με ένα τραγούδι γεμάτο άρωμα" ("Wenji Returns to Han"), που οδήγησαν τους παρευρισκόμενους σε μια βαθιά κατανόηση του κινεζικού πολιτισμού και της αισθητικής Moutai, ενώ ταυτόχρονα ενίσχυσαν τον πολιτιστικό διάλογο και την αλληλεπίδραση με τον ελληνικό πολιτισμό.

Η γευσιγνωσία Moutai σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα στη στρατηγική παγκόσμιας προβολής του brand, ειδικά στη σημαντική αγορά της Ελλάδας. Το Moutai αποδεικνύει την ικανότητά του να δημιουργεί μοναδικές εμπειρίες ενισχύοντας περαιτέρω τη θέση του ως εθνικό ποτό, εθνικό άρωμα και εθνικό δώρο, με στόχο τη διεθνή αναγνώριση.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v