Όλες οι τάσεις για τα νύχια των φετινών γιορτών

Ποια είναι τα σχέδια και τα χρώματα που κυριαρχούν φέτος τα Χριστούγεννα στο βάψιμο των νυχιών; Ρωτήσαμε την ειδικό και μάθαμε, για να σου πούμε.

Όλες οι τάσεις για τα νύχια των φετινών γιορτών

Βρίσκομαστε ένα βήμα πριν αποφασίσουμε σε ποιο ρεβεγιόν θα πάμε για να γιορτάσουμε όπως πρέπει τα φετινά Χριστούγεννα. Ήρθε δηλαδή η εποχή που περιμένουν μικροί και μεγάλοι όλη την χρόνια και κάποιες λίγο περισσότερο γιατί δεν στολίζουν μόνο δέντρο αλλά και τα νυχάκια τους για να μπαίνουν μέσα στο κλίμα των εορτών.

Για αυτό τον λόγο απευθυνθήκαμε στην ειδικό ρωτώντας τη nail artist Άρτεμις Ελματζόγλου, από το nail salon με το φανταστικοκαταπληκτικό όνομα Γυναίκες των Άκρων (Εθνικής Αντιστάσεως 165, Δραπετσώνα, τηλ.:21 0462 2785), ποιες είναι οι τάσεις που επικρατούν στα νύχια για τις μέρες των φετινών γιορτών και μάθαμε πολλά κι ενδιαφέροντα, τα οποία θα μοιραστούμε και μαζί σου.

Τι θα έλεγες για ένα λίγο διαφορετικό γαλλικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει ;! Η απάντηση είναι ναι, τα Χριστούγεννα θέλουν στρας ακόμα και αν δεν είναι το κλασικό κόκκινο.

Τα Χριστούγεννα δεν είναι μόνο για παιδάκια αλλά και για μεγάλους γι αυτό και ένα μικρό δείγμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου σου τις ώρα που είσαι δουλειά για να σου θυμίζει τις γιορτές είναι μια πολύ ωραία γιορτινή  πνοή.

Μπορείς να σχεδιάσεις στα νύχια σου πολύχρωμα λαμπιόνια, ζαχαρωτά, Χριστουγεννιάτικα σχέδια του Άγιου Βασίλη, του Ρούντολφ ή Χριστουγεννιάτικες μπάλες. Η επιλογή είναι δική σου και είναι τόσα τα σχέδια που μπορείς να διαλέξεις.

Το πράσινο χρώμα θα φορεθεί πολύ τα Χριστούγεννα σε μεταλλικούς τόνους αλλά και σε ματ.

Μπορείς να επιλέξεις φωτεινές ή και ματ αποχρώσεις του μαύρου, όπως βλέπουμε στην παρακάτω φωτογραφία. Λίγες χιονονιφάδες αρκούν για να κάνουν το μανικιούρ σου απόλυτα γιορτινό και Χριστουγεννιάτικο.

Υπάρχει όμως κι αυτό το είδος των γυναικών που λατρεύουν το νουντ χρώμα όποτε γιατί να τους χαλάσουμε το χατήρι και να μην έχουν μια δόση λάμψης πάνω τους. Απλό και συγχρόνως εντυπωσιακό.

Το μπορντό είναι η απόλυτη χειμερινή επιλογή.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v