10 ιδέες για δωράκια στους γονείς σου

Ψάχνεις τι θα πάρεις στους γονείς για τα Χριστούγεννα; Μην ψάχνεις άλλο, είσαι στο σωστό μέρος.

10 ιδέες για δωράκια στους γονείς σου

Αν έπρεπε να διαλέξουμε έναν μόνο από τους λόγους που αγαπάμε τα Χριστούγεννα, οι ανταλλαγές δώρων θα ήταν πολύ ψηλά στη λίστα με τις υποψηφιότητες. Επειδή όμως ξέρουμε ότι, όσο και αν είναι πηγή χαράς, μπορούν επίσης πολύ άνετα να γίνουν σπαζοκεφαλιά, ειδικά όταν δεν μιλάμε για τους κολλητούς που ξέρεις καλά ότι θέλουν ό,τι θα ήθελες κι εσύ, αλλά για ειδικές κατηγορίες δωροπαραληπτών, όπως ας πούμε οι γονείς σου. Γι’ αυτό σου συγκεντρώσαμε δέκα ιδέες δώρων που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο.

Εισιτήρια για θέατρο: Μπαίνεις More.com ή Ticket Services, διαλέγεις μια καλή παράσταση, εκτυπώνεις δύο εισιτήρια, τα βάζεις σε έναν ωραίο κόκκινο φάκελο. Πληρώνεις από 20€ έως 40€, αναλόγως την παράσταση που θα διαλέξεις.


Ημερολόγια για το 2024:
Δες ας πούμε αυτό εδώ με τον αριστουργηματικό πίνακα του Paul Cézanne για εξώφυλλο, στα 19€. Το βρίσκεις ανάμεσα σε άλλα arty δωράκια στο πωλητήριο του Μουσείου Γουλανδρή (αλλά και ονλάιν).

Βιβλία: Γιατί, κακά τα ψέματα, κανένα δώρο δεν είναι σαν το βιβλίο. Τσέκαρε τη βιβλιο-στήλη μας για προτάσεις και πρόσφατες κυκλοφορίες και υπολόγισε γύρω στα 15-20€ για το καθένα.


Γούρι για διακοσμητικό ή για κόσμημα:
Τα φετινά γούρια του Μουσείου της Ακρόπολης είναι φανταστικά, εμπνευσμένα από τα αρχαία σύμβολα της τύχης και διατίθενται είτε για διακοσμητικά είτε σαν κοσμήματα, από 36€ έως 39€.

Έξυπνα ρολόγια: Χρήσιμα για να ελέγχουν βασικές λειτουργίες όπως ο καρδιακός ρυθμός, το οξυγόνο στο αίμα ή η διάρκεια και η ποιότητα του ύπνου, δεν είναι τόσο ακριβά όσο ίσως νομίζεις. Δες ας πούμε αυτό εδώ το Xiaomi, στα 40€. 

Μάλλινες κάλτσες: Μπορεί να είναι το κλασικότερο των κλασικών χριστουγεννιάτικων δώρων, είναι όμως και το ζεστότερο των ζεστών –και επίσης πάντα χρήσιμο. Δες αυτό εδώ το φανταστικό σετ με 5 ζευγάρια στα 12€ από το Temu. 


Επιτραπέζιο φωτιστικό-διακοσμητικό:
Μια κουκουβάγια, ένα αρκουδάκι, ή ένας μικρός δεινόσαυρος που φωτίζει μέσω usb και παράλληλα διακοσμεί τον χώρο, και δεν κοστίζει παρά μόνο 9,80€. 

Πλατό για τυριά και αλλαντικά: Αν αγαπούν να κάνουν τραπέζια στο σπίτι, σίγουρα θα τα εκτιμήσουν. Δες εδώ συγκεντρωμένες ένα σωρό επιλογές, από 4€ μέχρι 48€, και όλες τις ενδιάμεσες τιμές. 

Ασορτί πιτζάμες: Έξτρα χαριτωμένες και σούπερ χουχουλιάρικες, δεν είναι προφανώς απαραίτητο να είναι ασορτί, θα γελάσουν όμως αν τους πάρεις ακριβώς τις ίδιες σε διαφορετικά μεγέθη για τον καθέναν τους. Δες ας πούμε αυτές εδώ που κοστίζουν 18€ το σετ. 


Fleece κουβερτάκι:
Προφανώς θα έχουν άπειρα, ακόμη προφανέστερα ποτέ δεν είναι αρκετά. Αν θέλεις να παλιμπαιδίσετε και λίγο όλοι μαζί, κοίτα αυτήν εδώ που είναι κουβέρτα-κοάλα, έχει και κουκούλα και θήκες για τα χέρια που μόνιμα κρυώνουν. Κοστίζει 24,90€.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v