Οι καλύτερες προσφορές γυμναστηρίων για φέτος

Νέα σεζόν, νέοι στόχοι, νέο σώμα. Οι καλύτερες προσφορές γυμναστηρίων για να κερδίσετε και φέτος το στοίχημα του υγιούς σώματος.
Οι καλύτερες προσφορές γυμναστηρίων για φέτος

του Νικόλα Γεωργιακώδη

Το καλοκαίρι – σχεδόν – τελείωσε, όμως κάποιες φορές οι αποφάσεις ζωής δεν σταματούν στην… άμμο της παραλίας. Ένα υγιές σώμα είναι παντός καιρού και ανεξαρτήτως εποχής. Ο μήνας που διανύουμε από την άλλη είναι ιδανικός για να ανανεώσουμε ή να ξεκινήσουμε τη συνδρομή μας σε κάποια από τα κορυφαία γυμναστήρια της πόλης και των προαστίων.

Ιδού μερικά.

Shape Health Club
Ελ. Βενιζέλου 5Α Νέα Σμύρνη, τηλ. 2109342933

Μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων (ab attack, pilates, yoga, zumba, street fight, shape pump, kick boxing κτλ), όμορφος και καθαρός χώρος και αναβαθμισμένες υπηρεσίες personal training στους δύο ορόφους του γνωστού γυμναστηρίου της Νέας Σμύρνης. Η ετήσια VIP συνδρομή είναι σε προσφορά στα 288€+ΦΠΑ (δηλαδή 24€/μήνα) με 12 άτοκες δόσεις και περιλαμβάνει συμμετοχή σε όλα τα ομαδικά, 12 λιπομετρήσεις και απεριόριστο «πάγωμα». Η απλή συνδρομή είναι στα 215€ + ΦΠA με συμμετοχή στα ομαδικά, 12 λιπομετρήσεις και χρήση σάουνα.

Cross Training Club
Λεωφόρος Βουλιαγμένης 80, Γλυφάδα, τηλ: 2109647270

Σε έναν άνετο και άρτια εξοπλισμένο με μηχανήματα και όργανα cross και functional training χώρο στη Γλυφάδα, το Cross Training Club προσφέρει ομαδικά μαθήματα σε μίνι γκρουπ και υπηρεσίες personal training. Διαθέτει τμήματα για κάψιμο λίπους και ενδυνάμωση, δύναμης και βελτίωσης στάσης σώματος, αύξησης μυϊκότητας, ανάπτυξης αντοχής και μεγιστοποίησης καύσεων, και τμήματα bootcamp για προχωρημένους ασκούμενους. Η μηνιαία συνδρομή ανέρχεται στα 80€ για τέσσερα ομαδικά ανά εβδομάδα.

Peak Fitness Hall
Ζησιμοπούλου 68, Παλαιό Φάληρο, τηλ: 210940 8140

Διαθέτει εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 2.500τ.μ. σε τρία επίπεδα, τα οποία είναι εξοπλισμένα με σύγχρονα μηχανήματα Cybex και Technogym, τόσο για αερόβια όσο και για αναερόβια προπόνηση ενδυνάμωσης. Αυτή την περίοδο «τρέχει» προσφορά με 139€ για συνδρομή ενός έτους, η οποία περιλαμβάνει δύο λιπομετρήσεις, ραντεβού με διαιτολόγο, πρόγραμμα ασκησιολογίου και δωρεάν πάρκινγκ.

Alterlife Gym
Λ. Μεσογείων 483, τηλ: 210 6000 522

Μεγάλοι και άνετοι χώροι, ποικιλία μηχανημάτων, δύο αίθουσες pilates, αίθουσα για ομαδικά, ξεχωριστή αίθουσα με μηχανήματα cardio και αίθουσα για cross training και spinning στο γυμναστήριο της Μεσογείων, το οποίο καλοσωρίζει τη νέα σεζόν με πακέτο ετήσιας συνδρομής στα 179€.

Golden Gym

Αλυσίδα γυμναστηρίων με υποκαταστήματα σε Κυψέλη, Νέα Ιωνία, Γαλάτσι και Αγία Παρασκευή, με καθαρούς χώρους, πληθώρα μηχανημάτων και ομαδικών προγραμμάτων (Les Mills, TRX κ.α.) και φιλικό προσωπικό. Η δίμηνη συνδρομή κοστίζει 99€ και προσφέρει έξτρα τα ομαδικά προγράμματα (Spinning, TRX κ.α.) ενώ η οκτάμηνη κοστίζει 220€ με bonus ανανέωσης.

Hercules
Εθνικής Αντιστάσεως 33, Ν. Ερυθραία, τηλ. 210 8073834

Δεκάδες cardio μηχανήματα, ομαδικά προγράμματα σε μεγάλη ποικιλία, εσωτερική πισίνα δώδεκα μέτρων, αίθουσα αισθητικής, solarium, κομμωτήριο, δωρεάν πάρκινγκ και καφέ/σνακ μπαρ θα βρείτε μεταξύ άλλων στο 4.000 τετραγωνικών μέτρων γυμναστήριο των Βορείων Προαστίων. Η 12μηνη συνδρομή «τρέχει» με 149€, χωρίς τη χρήση πισίνας, ενώ η… aqua ετήσια ανέρχεται στα 339€, με χρήση της πισίνας.

Fitness Star
Λεωφόρος Θηβών 226, Ρέντης, τηλ: 21 0493 5017

Μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, όμορφο περιβάλλον, εσωτερική πισίνα και μπόλικα ομαδικά προγράμματα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του Fitness Star στον Ρέντη, στο οποίο η ετήσια συνδρομή ανέρχεται στα 240€ (συν 30€ εγγραφή) ή 270€ για όσους θέλουν να κάνουν χρήση της πισίνας. Η συνδρομή συμπεριλαμβάνει συμμετοχή σε όλα τα ομαδικά προγράμματα και χρήση οργάνων, ενώ διαμορφώνεται αναλόγως για φοιτητές, ανέργους κ.α.

Planet Fitness and More (Βριλήσσια, Καλλιθέα, Κάτω Πατήσια, Κυψέλη, Ν. Ερυθραία, Παγκράτι, Περιστέρι, Ψυχικό)

H δημοφιλής αλυσίδα γυμναστηρίων διαθέτει μέχρι τις 8/9 ετήσιο πακέτο στην τιμή των 99€ για online αγορά, με δώρο την εγγραφή των 30€. Η συνδρομή περιλαμβάνει συμμετοχή σε ομαδικά, χρήση σάουνας και cardio μηχανημάτων, χρήση ελεύθερων βαρών, μηχανημάτων και προσωπικό πρόγραμμα γυμναστικής.

Let’s Go
Δάφνη και Καλλιθέα, δείτε εδώ τις διευθύνσεις 

Προσφέρει σε έναν μεγάλο χώρο δύο ορόφων συνολικής έκτασης 2500 τετραγωνικών στον Άγιο Δημήτριο ομαδικά προγράμματα (cross training, Shape and Stretch, Zumba, Hips and Abs, Rio Butt and Abs, Pilates Mat και πολλά ακόμα που θα δείτε εδώ) και υπηρεσίες όπως διατροφολόγο, spa και personal training. Η ετήσια συνδρομή ξεκινά από 119€ με το βασικό πακέτο (χρήση μηχανημάτων, αερόβιων μηχανημάτων και ομαδικών προγραμμάτων).

Bodyshape
Ψαρών 38-40, Χαλάνδρι, τηλ: 210523 2200

Άρτια εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας Technogym και Hammer, αίθουσα ομαδικών προγραμμάτων και personal training και με την καθοδήγηση εξειδικευμένων προπονητών, το γυμναστήριο του Χαλανδρίου ρίχνει την ετήσια συνδρομή στα 250€ και μας υποδέχεται στον όμορφο χώρο του για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Aloe Fitness
Σουλιωτών 1, Νέος Κόσμος, τηλ: 2109353454

Μικρό γυμναστήριο στον Νέο Κόσμο, το οποίο όμως ενισχύει το καθημερινό του πρόγραμμα με δεκάδες ομαδικές προπονήσεις για κάθε στόχο (yoga, pilates, TRX) και διαθέτει άνετη αίθουσα με μηχανήματα και ελεύθερα βάρη. Η 9μην συνδρομή κοστίζει 170€, ενώ γίνεται έκπτωση 10% σε οικογένειες, φοιτητές και μαθητές. Για τους ανέργους το κόστος ανέρχεται στα 25€/μήνα.  

Yava Fitness Centers

Αν… προλάβετε να τα επισκεφθείτε την Δευτέρα 5/9, η προσφορά για εκγύμναση στα γυμναστήρια της γνωστής αλυσίδας ανέρχεται στα 69€ μέχρι τις 17.00 και 79€ από τις 17.00 μέχρι τις 12.00, ύστερα διαμορφώνεται στα 179€. Η συνδρομή περιλαμβάνει - μεταξύ άλλων- συμμετοχή στα ομαδικά προγράμματα, διατροφική ενημέρωση και χρήση σάουνας και χαμάμ. Σημειώστε ότι στην πλειοψηφία τους, τα γυμναστήρια Yava είναι 24ωρα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v