Γήπεδα 5x5: Πού και με πόσα θα… σκοράρετε

Η παρέα θέλει ποδόσφαιρο πέντε επί πέντε; Δείτε πού και με πόσα θα σκοράρετε τα γκολ της ζωής σας.
Γήπεδα 5x5: Πού και με πόσα θα… σκοράρετε

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από το να μαζεύεσαι με φίλους και να παίζεις μπάλα. Οι θρυλικές αλάνες – που πλέον δεν υπάρχουν – αναβιώνουν σήμερα μέσα από τα δεκάδες γήπεδα με χλοοτάπητες που φιλοξενούν φιλικά αλλά και τουρνουά πέντε επί πέντε.


Ντρίμπλες, σκληρά μαρκαρίσματα, γκολ και θέαμα (ενίοτε) μετατρέπουν εσάς και την παρέα σας στην ομάδα – όνειρο που ανέκαθεν ελπίζατε πως θα έχετε. Ή κάτι παραπλήσιο τελοσπάντων. Για όλες εκείνες λοιπόν τις φορές που θα θέλετε να παίξετε ένα φιλικό με την παρέα, ιδού μερικές από τις καλύτερες διευθύνσεις για να το επιχειρήσετε.


Μίλωνας


Στις εγκαταστάσεις του αθλητικού ομίλου της Νέας Σμύρνης (Αδαμ. Κοραή και Βασιλείου του Μεγάλου) φιλοξενούνται δύο γήπεδα 5χ5 με δυνατότητα προσθήκης διαιτητή. Το κόστος ανέρχεται στα 60€ ανά ώρα, ενώ για τον διαιτητή υπολογίστε συν 10€. Τα γήπεδα λειτουργούν καθημερινές και Σαββατοκύριακα ύστερα από συνεννόηση. Για κρατήσεις επικοινωνήστε στο 6943835615.


Champions Club


Στεγάζεται σε μια έκταση 2 στρεμμάτων στον Γέρακα (Ευβοίας & Μεσσηνίας) και διαθέτει πλην του 5x5 γήπεδο 7x7, αποδυτήρια με ντουζιέρες, φωτισμό για τα βραδινά παιχνίδια, καφέ/κυλικείο, σκεπαστό πάγκο για τις ομάδες και δυνατότητα διαιτησίας. Το κόστος για το 5x5 ανέρχεται στα 65€ για μιάμιση ώρα παιχνιδιού. Για κρατήσεις επικοινωνήστε στο 6938270764.


Renti Soccer Club


Θα το βρείτε απέναντι από το Allou Fun Park και διαθέτει γήπεδα 5x5, 7x7 και 8x8, καθώς επίσης και κυλικείο, κλιματιζόμενη αίθουσα για καφέ και αποδυτήρια. Το κόστος για καθημερινές και Σαββατοκύριακα ανέρχεται στα 25€ για 60 λεπτά παιχνιδιού (χωρίς διαιτητή), ενώ αν θέλετε διαιτησία το παιχνίδι χωρίζεται σε δύο ημίχρονα των 25 λεπτών με κόστος συν 10€ στην προηγούμενη τιμή. Περισσότερα εδώ.

 
Dragau soccer club


Δύο γήπεδα 5x5 με καφέ/κυλικείο, αποδυτήρια και νυχτερινό φωτισμό σας περιμένουν στο γήπεδο του Σκοπευτηρίου Καισαριανής για φιλικούς αγώνες ποδοσφαίρου. Το κόστος ανέρχεται στα 50€ ανά ώρα, ενώ για διαιτητή υπολογίστε συν 6€.


Orion Sports Club  


Σύγχρονα γήπεδα mini ποδοσφαίρου, διαστάσεων 5x5 με δυνατότητα τροποποίησής τους σε 9x9, αλλά και ένα γήπεδο 8x8, είναι έτοιμα να σας φιλοξενήσουν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Γλυφάδας. Το κόστος για 5x5 ανέρχεται στα 65€ για μία ώρα παιχνιδιού συν 7€ για διαιτησία. Το Σάββατο το κόστος διαμορφώνεται στα 45€, ενώ Παρασκευή και Κυριακή στα 55€ ανά ώρα.

Δαΐς  


Στο άρτια εξοπλισμένο αθλητικό κέντρο των Βορείων Προαστίων, προσφέρονται μεταξύ άλλων και γήπεδα 5x5 με όλα τα απαραίτητα… κομφόρ (αποδυτήρια, καφέ/κυλικείο, ιατρικό team κ.α.) για να παίξετε φιλικό ή τουρνούα με την παρέα σας. Το κόστος ανέρχεται στα 55€ ανά ώρα συν 10€ αν θελήσετε διαιτητή. Για κρατήσεις επικοινωνήστε στο 6944692549.


Family Sports Club  


Μια μικρή όαση ψυχαγωγίας, αθλητικών δραστηριοτήτων και χαλάρωσης στο κέντρο των Βριλησσίων, η οποία μεταξύ άλλων διαθέτει και έξι γηπεδάκια ποδοσφαίρου σε διαφορετικά επίπεδα με χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς. Στον χώρο έχετε επίσης τη δυνατότητα για αθλητικό μασάζ, υδρομασάζ και χαμάμ σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες χαλάρωσης. Το κόστος για το παιχνίδι είναι 80€ ανά ώρα συν 10€ για διαιτητή.

Νικόλας Γεωργιακώδης

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v