Persona Grata Studios: Personal Training για όλους

Το In2life και τα Persona Grata Studios δίνουν την ευκαιρία σε πέντε τυχερούς/ες να κερδίσουν δωρεάν μαθήματα personal training για μια εβδομάδα. Πάρτε το... προσωπικά και δηλώστε τώρα συμμετοχή στον διαγωνισμό.
Persona Grata Studios: Personal Training για όλους
Δηλώστε συμμετοχή μέσω της Φόρμας Διαγωνισμού και κερδίστε μια εβδομάδα δωρεάν personal training στα Persona Grata Studios της Νέας Σμύρνης (Ελ. Βενιζέλου 105) ή της Γλυφάδας (Γούναρη 215). Μην ξεχάσετε να αναφέρετε στην Φόρμα Συμμετοχής την περιοχή της προτίμησής σας, στο πεδίο «Επάγγελμα».

Οι νικητές του διαγωνισμού είναι οι εξής:

Νεα Σμύρνη
Δημήτρης Φωτονιάτας
Ναταλί Οσκιάν
Μαρία Μαρούγκα
Χαρά Μαυρογένη
Βασιλης Μακρυνιωτης

Γλυφάδα
Ελευθερία Διαμαντή
Κωνσταντίνος Δουρίδας
Όλγα Πέτση
Άλκηστη Φαρμάκη
Ξανθόπουλος Γιώργος

Τα Persona Grata Studios προσφέρουν υπηρεσίες personal training πλήρως προσαρμοσμένες στις ανάγκες, τις ιδιαιτερότητες και τους στόχους του κάθε ασκούμενου. Είτε αυτοί λέγονται φυσική κατάσταση, είτε γράμμωση, είτε μυϊκή ενδυνάμωση, είτε ψυχική ευεξία, οι εξειδικευμένοι προπονητές του studio είναι οι άνθρωποι που θα αναλάβουν να σχεδιάσουν και να πραγματοποιήσουν μαζί με τους ασκούμενους το πλέον κατάλληλο πρόγραμμα άσκησης και personal training.

Τι οφέλη μπορείτε να έχετε εσείς από αυτό; Όπως μας λέει ο head coach των studios Πάνος Μπαλατσινός, τα αποτελέσματα από το personal training είναι πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με μια συμβατική προπόνηση που θα κάνατε μόνοι σας στο γυμναστήριο χωρίς την επίβλεψη ειδικού. Από την άλλη πλευρά, ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες για οποιονδήποτε τραυματισμό, μιας και πριν άσκηση γίνεται αναλυτική καταγραφή όλων των πιθανών μυοσκελετικών και ιατρικών προβλημάτων σας.

Τέλος, σημαντικό ρόλο στα ευεργετικά αποτελέσματα της άσκησης με personal trainer παίζει και η ψυχολογική υποστήριξη του ασκούμενου, η οποία βελτιστοποιεί την ποιότητα της προπόνησης του και τον ενθαρρύνει να συνεχίσει την προσπάθεια προς την επίτευξη των στόχων του.

Τα Persona Grata Studio διαθέτουν, πέρα από εξειδικευμένο προσωπικό, όργανα και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας τα οποία βασίζονται ως επί το πλείστον στην λειτουργική προπόνηση. Τροχαλίες, bosu, fitballs, λάστιχα, κωπηλατοεργόμετρο και skierg είναι μερικά μόνο από τα «εργαλεία» που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε γρήγορα τους στόχους σας, ελαχιστοποιώντας τους κινδύνους τραυματισμού.
 
Οι χώροι των studio είναι άνετοι, εμπλουτισμένοι με διακριτική πολυτέλεια και εξοπλισμένοι με προπονητικά όργανα των μεγαλύτερων κατασκευαστών παγκοσμίως (Power Plate, Technogym και StarTrac), ενώ τα οικολογικά συστήματα εξαερισμού και φωτισμού των χώρων, προσδίδουν στο Persona Grata Personal Training Studio τον τίτλο του ιδανικού μέρους για εκγύμναση.

Στους χώρους πραγματοποιείται επίσης και μια σειρά ομαδικών προγραμμάτων εκγύμνασης για τους φίλους του είδους. Τα Power Groups, ειδικά σχεδιασμένα πάνω σε διαφορετική φιλοσοφία από τα υπόλοιπα ομαδικά προγράμματα που πιθανώς έχετε συμμετάσχει, εκτελούνται σε ολιγομελείς ομάδες ασκούμενων ώστε να διατηρήσουν τον προσωπικό χαρακτήρα της άσκησης και την ατομική επίβλεψη του ασκούμενου.
 
Personal Training στα Persona Grata. Πάρτε το προσωπικά...

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210-9370790 (Νέα Σμύρνη), 210.9647270 (Γλυφάδα) και 6974 839021.

Δηλώστε συμμετοχή μέσω της Φόρμας Διαγωνισμούκαι κερδίστε μια εβδομάδα δωρεάν personal training στα Persona Grata Studios της Νέας Σμύρνης (Ελ. Βενιζέλου 105) ή της Γλυφάδας (Γούναρη 215). Μην ξεχάσετε να αναφέρετε στην Φόρμα Συμμετοχής την περιοχή της προτίμησής σας, στο πεδίο «Επάγγελμα».
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v