Panormos Boutique

Στον Πάνορμο, το πιο διαχρονικό hot spot της Μυκόνου, θα βρείτε την Panormos Boutique με την υπογραφή του Χάρη Ντάβλα, η οποία θα σας εντυπωσιάσει τόσο με το σχεδιασμό της, όσο και με τα προϊόντα που διαθέτει. 


Εμπνευσμένη από τα καλοκαιρινά θέρετρα, η boutique χαρακτηρίζεται από το λευκό & μπλε χρώμα και το ξύλο, αντικατοπτρίζοντας έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον καλοκαιρινό της χαρακτήρα.

 

Οι δύο πόρτες της σας καλωσορίζουν στο εσωτερικό της, το οποίο λούζεται από το μυκονιάτικο φως και προσφέρει στα ρούχα το φυσικό φωτισμό που χρειάζονται. Χωρίς εξεζητημένα έπιπλα, αλλά με μία απλή αλλά τόσο πρωτότυπη τοποθέτηση, τα προϊόντα είναι σίγουρα ο πρωταγωνιστής της boutique. 




Ανάμεσα στα ράφια της μπορεί κανείς να βρει resort wear επιλογές για άνδρες και γυναίκες, αλλά και μία μεγάλη γκάμα από εγχώρια και διεθνή Brands, όπως Surf Gypsy, Elena Makri Mykonos, Mc2 St. Barths, Paolita, Agua Bendita, Sun of a beach, Zina G., Rivieras, The project Garments και πολλά ακόμα. 


H Panormos Boutique έδωσε το δικό της προσωπικό της στυλ στην παραλία του Πανόρμου, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις αλλαγές που έχουν γίνει σε αυτή.





Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v