AtoZGreek το νέο Beach Accessories Brand

Tο AtoZGreek, είναι ένα νέο brand του Κωνσταντίνου Βαρβιτσιώτη, με summer accessories, εμπνευσμένα από τη ραστώνη μιας καλοκαιρινής ημέρας στην παραλία ενός νησιού, στα χρώματα του ελληνικού καλοκαιριού, μπλε και λευκό. Κομψά, απλά, αυθεντικά, χαρούμενα και φρέσκα σχέδια που θα γίνουν απαραίτητα items για το φετινό καλοκαίρι. 


Τα summer accessories AtoZGreek είναι φτιαγμένα στην Ελλάδα, χειροποίητα και χρησιμοποιούν μόνο τοπικές πρώτες ύλες. Ο καμβάς προέρχεται από ένα μικρό υφαντουργείο στη Ναύπακτο, το δέρμα από τη Νάουσα ενώ κατασκευάζονται σε μία οικογενειακή βιοτεχνία στην Αττική. 


Για το καλοκαίρι 2015 η σειρά ΑtoZGreek διαθέτει τριών ειδών τσάντες: beach bags, clutches και backpacks με 5 μοναδικά σχέδια: το Μάτι, το Καρπούζι, το Γάιδαρο, τον Ήλιο και την Καρδιά, οι οποίες θα σας συνοδεύσουν στις εξορμήσεις σας, τόσο στην παραλία όσο και στην πόλη.


Ο δημιουργός της σειράς Κωνσταντίνος Βαρβιτσιώτης γεννήθηκε και μεγάλωσε 100 μέτρα από τη θάλασσα. Οι πρώτες του αναμνήσεις έρχονται από την παραλία. Η έμπνευσή του γεννιέται από την ελευθερία που μας δίνει η θάλασσα. Το αγαπημένο του χρώμα είναι το μπλε και η φαντασία του είναι λευκή σαν ένας άδειος καμβάς που περιμένει να τον ζωγραφίσουν.


Η σειρά AtoZGreek θέλει να γίνει πρεσβευτής της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο. Επιθυμεί μέσω των προϊόντων του να αγγίξει όλους αυτούς που μοιράζονται την πεποίθησή του ότι η ζωή πρέπει να είναι ένα ατέλειωτο Ελληνικό καλοκαίρι. 


Τα προϊόντα AtoZGreek μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένα σημεία στην Ελλάδα και την Κύπρο,μεταξύ των οποίων είναι: στην Αθήνα (Attica Department Store, Forget me Not, Filothei Asian Spa City Retreat), στη Μύκονο (SOHO-SOHO), στη Σαντορίνη (SOHO-SOHO) και  στις Σπέτσες (SOHO-SOHO, Asian Spa Resort at Poseidonion Grand Hotel.

Περισσότερα στο: www.atozgreek.com


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v