Η παρουσίαση της συλλεκτικής μαρινιέρας του Gaultier

Στο Ίδρυμα Μελίνα Μερκούρη, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της μαρινιέρας και του t-shirt που σχεδίασε ο Jean Paul Gaultier προς τιμήν της Μελίνας Μερκούρη, μέσα από ένα δημιουργικό installation που επιμελήθηκε η σκηνογράφος και ενδυματολόγος Εύα Νάθενα




Με πρωτοβουλία του Ιδρύματος Μελίνα Μερκούρη και στόχο τη στήριξη των σκοπών του, ο διάσημος σχεδιαστής μόδας επιμελήθηκε το σχεδιασμό της συλλεκτικής μαρινιέρας και του συλλεκτικού t-shirt που φέρουν την υπογραφή του, βασιζόμενος σε δύο φωτογραφίες της Μελίνας Μερκούρη από τους θρυλικούς φωτογράφους Douglas Kirkland και Bill Yoscary που τις παραχώρησαν δωρεάν. 



Για τον ίδιο φιλανθρωπικό σκοπό φωτογραφήθηκαν με τη συλλεκτική μαρινιέρα ο Σάκης Ρουβάς και η Μαρία Ναυπλιώτου , στηρίζοντας τη σημαντική αυτή προσπάθεια.  







Τα δύο αντικείμενα πωλούνται σε περιορισμένο αριθμό στο Ίδρυμα Μελίνα Μερκούρη, στα πωλητήρια και το e-shop του Μουσείου Μπενάκη και στη boutique Luisa στην Αθήνα. Οι τιμές πώλησης είναι 60 ευρώ για το T-shirt και 80 ευρώ για τη μαρινιέρα.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v