City Walk Weekend στο Hilton

Αλήθεια, πόσο καλά γνωρίζετε την Αθήνα; Το Hilton Αθηνών σάς δίνει την ευκαιρία ν' ανακαλύψετε κρυμμένες γωνιές με ιδιαίτερο ιστορικό, αρχιτεκτονικό και πολιτισμικό ενδιαφέρον μέσα από το πακέτο "City Walk Weekend for Two" που δημιούργησε σε αποκλειστική συνεργασία με τους περιηγητές της Big Olive (www.bigolive.org), μια ομάδα νέων, ορεξάτων ανθρώπων που αναλαμβάνει την οργάνωση πρωτότυπων, ευχάριστων κι επιμορφωτικών περιπάτων πέριξ της Αθήνας.


Στις άκρως ενδιαφέρουσες περιηγήσεις περιλαμβάνονται η γνωριμία με την Αθήνα των Ευρωπαίων περιηγητών του Ρομαντισμού (επίσκεψη σε παλιά οθωμανικά σπίτια, λουτρά και τόπους λατρείας κατά την προεπαναστατική περίοδο), ο περίπατος κατά μήκος της κοίτης του ποταμού Ιλισού, η περιήγηση στα κτήρια της νεοκλασικής περιόδου, η ανακάλυψη των κτηρίων αρχιτεκτονικού μοντερνισμού και η επίσκεψη σε ιστορικά λογοτεχνικά στέκια. 


Το πακέτο περιλαμβάνει δύο διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο, πρωινό στο Βυζαντινό, δύο εισιτήρια για έναν περίπατο της επιλογής σας, πρόσβαση στο Hiltonia Spa (εσωτερική πισίνα, γυμναστήριο, σάουνα) και ένα μασάζ ποδιών για δύο άτομα, για να ξεκουραστείτε πλήρως μετά τον περίπατό σας. Η τιμή του πακέτου είναι €339 συνολικά για δύο νύχτες, για δύο άτομα. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επισκεφθείτε το www.hiltonathens.gr  ή τηλεφωνήστε στο 210 7281100.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v