Wyou: Έξυπνες αγορές στις εκπτώσεις

Οι χειμερινές εκπτώσεις έχουν ξεκινήσει και δεν υπάρχει καλύτερη δικαιολογία απ΄ αυτήν για μια εξόρμηση στα μαγαζιά. Είναι η ευκαιρία για να αποκτήσουμε κομμάτια κλασικά και διαχρονικά, αλλά και κομμάτια λίγο πιο ιδιαίτερα σε πολύ καλές τιμές!



Tην προηγούμενη εβδομάδα επισκέφτηκα το Wyou στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens. Ένα κατάστημα που έχει καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα των fashionistas, αλλά και αρκετών celebrities, συγκεντρώνοντας τις hot τάσεις της μόδας, όχι μόνο στα ρούχα, αλλά και στα παπούτσια και στα αξεσουάρ.  


Βρήκα κομψά κομμάτια πασπαρτού, που δεν πρέπει να λείπουν από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα.


Ξεκινώντας από το little black dress συνδυασμένο μ΄ ένα κομψό βραδυνό μαντό


Ένα δερμάτινο στενό παντελόνι - η δική μου επιλογή σε μπορντώ χρώμα- που μαζί με το μαύρο και το γκρι αποτελούν κλασικές επιλογές. Το μαύρο t-shirt, απόλυτο must have που φοριέται με άπειρους συνδυασμούς από το πρωί μέχρι το βράδυ.  



Τα πανωφόρια και πιο συγκεκριμένα το παλτό, το δερμάτινο jacket και η μάλλινη μακριά ζακέτα είναι από τις hot αγορές, που αξίζει να επενδύσετε την περίοδο των εκπτώσεων.








Ένα ιδιαίτερο ζευγάρι παπούτσια, μπορεί να μετατρέψει και το πιο απλό outfit σε τελείως ξεχωριστό. Stylish ankle boots, overknee boots ή ένα ζευγάρι γόβες σε βασικό χρώμα, αλλά και σε φωτεινό μπλε.


Δερμάτινες shoulder bags και totes, chain bags και clutches σε διαφορετικές αποχρώσεις και υλικά.



Ένα εντυπωσιακό κολιέ που απογειώνει τις βραδυνές εμφανίσεις μας, αλλά και ένα απλό t-shirt.



Αυτές είναι μερικές μόνο επιλογές για έξυπνες αγορές, στις οποίες αξίζει να επενδύσουμε. Περισσότερα εδώ:  Wyou


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v