Συλλεκτικό βραχιόλι FF για φιλανθρωπικό σκοπό

Σε κλίμα εορταστικό, η Folli Follie και το μη κερδοσκοπικό σωματείο υποστήριξης ατόμων με καρκίνο και χρόνια νοσήματα I LIVE FOR ME, παρουσίασαν ένα συλλεκτικό βραχιόλι, εμπνευσμένο από το λογότυπο του σωματείου, την πεταλούδα.



Η πρέσβειρα καλής θελήσεως Τόνια Σωτηροπούλου υποδέχτηκε μαζί με τη Folli Follie και το I LIVE FOR ME τους καλεσμένους και κάλεσε τον κάθε ένα ξεχωριστά να αγκαλιάσει με τον τρόπο του αυτή την πρωτοβουλία.


Νικόλαος Μεταξωτός, Τόνια Σωτηροπούλου, Αφροδίτη Πηγή

Ο Dr. Νικόλαος Μεταξωτός, Πρόεδρος του I LIVE FOR ME, δήλωσε μεταξύ άλλων: « Στόχος του σωματείου είναι η υποστήριξη ανθρώπων που πάσχουν από καρκίνο και χρόνια νοσήματα, μέσω της διαχείρισης των επιπτώσεων της ασθένειας στην καθημερινότητά τους, με τη βοήθεια μίας ομάδας ειδικών από το χώρο της υγείας και της ομορφιάς, αλλά και η πραγματοποίηση δράσεων ενημέρωσης για την ευαισθητοποίηση του κοινού στο κρίσιμο ζήτημα της πρόληψης»  

Η Αφροδίτη Πηγή, Διευθύντρια Επικοινωνίας του Ομίλου Folli Follie, σημείωσε ότι «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που στηρίζουμε με έναν πολύ μοντέρνο και δημιουργικό τρόπο τους σκοπούς του σωματείου. Δημιουργήσαμε ένα μοναδικό συλλεκτικό βραχιόλι, με στόχο να γίνει σύμβολο στον αγώνα κατά του καρκίνου».


Το συλλεκτικό βραχιόλι I LIVE FOR ME συνδυάζει τους nude τόνους με το χαρακτηριστικό ροζ χρυσό του brand και είναι ήδη διαθέσιμο. Ανακαλύψτε το ιδανικό δώρο για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα τα φετινά Χριστούγεννα. Ένα βραχιόλι που θα φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ, ενώ ταυτόχρονα θα βοηθήσετε στην υποστήριξη ανθρώπων με καρκίνο και χρόνια νοσήματα, αφού μέρος των εσόδων θα διατεθούν για να ενισχύσουν τους σκοπούς του μη κερδοσκοπικού σωματείου I LIVE FOR ME.  


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v