«Αρχαία Σπορά», το νέο πολύτιμο ψωμί Παπαδοπούλου

Σε μια ζεστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στην Αίγλη Ζαππείου, η  Ε.Ι.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ A.E. παρουσίασε την «Αρχαία Σπορά», το νέο καινοτόμο προϊόν της! 


Πρόκειται για ένα νέο πολύτιμο ψωμί με Δίκοκκο σιτάρι, με εξαιρετική γεύση και πολλαπλά διατροφικά οφέλη. Εμπνευσμένο από την αρχαία διατροφή για την καθημερινή μας διατροφή.


Το Δίκοκκο Σιτάρι είναι ένα από τα αρχαιότερα δημητριακά που είναι γνωστά στον άνθρωπο. Ο καρπός του αποτελείται από δύο σπόρους, οι οποίοι καλύπτονται από ένα σκληρό περίβλημα, στενά προσκολλημένο επάνω τους, που δεν απομακρύνεται κατά το θερισμό. Με τον τρόπο αυτό, ο καρπός παραμένει ντυμένος και προστατευμένος, διατηρώντας τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά του.


Το ψωμί «Αρχαία Σπορά με Δίκοκκο Σιτάρι» παράγεται με φυσικό προζύμι - όπως και η υπόλοιπη σειρά ψωμιών Παπαδοπούλου και αποτελεί πηγή θρεπτικών συστατικών, όπως πρωτεΐνες και εδώδιμες (φυτικές) ίνες, βιταμίνες όπως η θειαμίνη, καθώς και μέταλλα όπως ο φώσφορος, ο χαλκός και το μαγνήσιο.



Κομμένο σε πιο πλούσιες, απολαυστικές φέτες αποτελεί την ιδανική πρόταση για να συνοδεύουμε το φαγητό μας. Κυκλοφορεί σε δύο γεύσεις, το Σταρένιο και το Ολικής Άλεσης, καλύπτοντας έτσι τις γευστικές προτιμήσεις όλων των καταναλωτών.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v