E-outfit.com η πιο fashionable online boutique made in Greece

Το e-outfit.com δημιουργήθηκε το 2012 από δύο φίλες και σχεδιάστριες με κοινές σπουδές - fashion design στη σχολή μόδας Βελουδάκη και στο Central Saint Martins του Λονδίνου και Marketing στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών - τη Μάρη Κακαβιάτου και την Αντωνία Κουρούπη.
E-outfit.com η πιο fashionable online boutique made in Greece

Το e-outfit.com δημιουργήθηκε το 2012 από δύο φίλες και σχεδιάστριες με κοινές σπουδές - fashion design στη σχολή μόδας Βελουδάκη και στο Central Saint Martins του Λονδίνου και Marketing στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών - τη Μάρη Κακαβιάτου και την Αντωνία Κουρούπη

 

 

Κοινό τους όνειρο η δημιουργία μιας online fashion πλατφόρμας γεμάτη από τα πιο HOT και περιζήτητα κομμάτια διαλεγμένα κι ακόμα καλύτερα... σχεδιασμένα από τις ίδιες σε προσιτές τιμές, με σκοπό να μπουν στην ντουλάπα κάθε κοριτσιού στην Ελλάδα!

 



Σύντομα η ομάδα μεγάλωσε και εξελίχθηκε σε ένα ενθουσιώδες και αγαπημένο girl-gang, με κοινό σκοπό να ανακαλύπτει, να σχεδιάζει και να προσφέρει τα πιο HOT fashion trends, κάνοντας το outfit της κάθε ημέρας πραγματικά μοναδικό! Σήμερα, το e-outfit.com αποτελεί ένα από τα ελάχιστα ελληνικά e-shops που διαθέτει δική του ομάδα σχεδιαστών και παραγωγής, ενώ στηρίζει μικρές ελληνικές βιοτεχνίες για να προσφέρει ποιοτικά, 100% made in Greece σχέδια, σε πολύ προσιτές τιμές.

 



Bασική τους προτεραιότητα είναι να προσφέρουν προϊόντα με ποιότητα και ποικιλία, φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι, μέσα από την πιο απολαυστική εμπειρία online shopping και την πιο φιλική και άμεση εξυπηρέτηση.

 


Στο e-outfit.com για το φθινόπωρο - χειμώνα 16/17 μπορείτε να βρείτε μεταξύ άλλων, bodysuit, βελούδινα και δαντελωτά, εξώπλατα αλλά και με sexy κορδόνια,  κατασκευασμένα στην Ελλάδα από premium υφάσματα. Μεγάλη συλλογή βραδινών maxi φορεμάτων, funky φούστες με κρόσσια, t-shirts, αλλά και την best-selling συλλογή του e-outfit.com που περιλαμβάνει τα πιο ξεχωριστά κολάν, σε υπέροχα χρώματα και σχέδια από βελούδο, δέρμα ή με vinyl λεπτομέρειες.

 

Περισσότερα εδώ: e-outfit.com

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v