Conί concrete jewelry

Όταν ο χώρος της μόδας συνάντησε το χώρο της αρχιτεκτονικής και του design, δημιουργήθηκε η σειρά κοσμημάτων και αντικειμένων Conί.

Conί concrete jewelry

Όταν ο χώρος της μόδας συνάντησε το χώρο της αρχιτεκτονικής και του design, δημιουργήθηκε η σειρά κοσμημάτων και αντικειμένων Conί.





Χαρακτηριστικό της; Το βασικό υλικό, το τσιμέντο! Όμορφο, δυναμικό υλικό, αλλά και τόσο παρεξηγημένο, λόγω της «κακής» τις περισσότερες φορές, χρήσης του, στο αστικό τοπίο. Χρησιμοποιώντας το ως πρώτη ύλη, κατασκευάζονται κοσμήματα εμπνευσμένα από το χώρο της αρχιτεκτονικής, καθώς η δημιουργός της σειράς,  είναι αρχιτέκτονας.






Η Χριστίνα Βασιλοπούλου, με αγάπη για το σχέδιο και τις κατασκευές, επέλεξε την Αρχιτεκτονική ως αντικείμενο σπουδών, εργασίας και δημιουργίας.


Μέσα από τις σπουδές πάνω στη μελέτη και τη δημιουργία του χώρου, έγινε η πρώτη προσέγγιση στην σχέση ανθρώπινης κλίμακας, χώρου και αρχιτεκτονικής. Η αναζήτηση στη σχέση αυτή οδήγησε στον σχεδιασμό μικρών αρχιτεκτονημάτων, τα οποία εξελίχθηκαν σε χρηστικά αντικείμενα και κυρίως κοσμήματα. Κοσμήματα λιτών και καθαρών γραμμών, γεωμετρικές φόρμες που εκφράζουν τον σύγχρονο αστικό τρόπο ζωής.



Πλαισιωμένα με ασήμι και επιχρυσωμένο ασήμι, ημιπολύτιμους λίθους, δέρμα και άλλα υλικά, συνδυάζοντας απλότητα και πολυτέλεια.





Ειδικά για το καλοκαίρι, η Χριστίνα έχει σχεδιάσει μια σειρά εμπνευσμένη από την αρχιτεκτονική των ελληνικών νησιών και το ελληνικό καλοκαίρι. Η σειρά sokaki είναι ένα κομμάτι του ελληνικού καλοκαιριού!

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v