Η συλλογή Fairytales της MITOS Swimwear

Αυτό το καλοκαίρι η MITOS Swimwear, εμπνέεται από την μαγεία του νεραϊδόκοσμου και χρησιμοποιεί την τέχνη της για να υφάνει ένα ταξίδι στη φαντασία.


Κεντημένα μοτίβα που απεικονίζουν εξωτικές πεταλούδες και περιστέρια αγγελιοφόρους του έρωτα, ρομαντικές καρδιές και τυχερά αστέρια, χρωματίζονται από μια ηλιόλουστη χαρούμενη θάλασσα παστέλ χρωμάτων, από πράσινο της μέντας, γαλάζιο και ροζ της τσιχλόφουσκας, μέχρι φωτεινό κίτρινο και ζουμερό ροδακινί, αιχμαλωτίζοντας το φως και την ανεμελιά του καλοκαιριού και προσκαλώντας τις σύγχρονες πριγκίπισσες να παίξουν σε έναν μαγεμένο κήπο όπου κυριαρχεί ένας δυναμικός αέρας μυστηρίου.


Τα φίνα υλικά και η μοναδική δεξιοτεχνία της MITOS στο κέντημα δίνουν στο παραμύθι την πιο συναρπαστική τροπή, καθώς η ποίηση και ο ντελικάτος ρομαντισμός των περίτεχνων σχεδίων κάνουν κάθε κομμάτι αυτής της συλλογής ονειρεμένο.


Είναι η πιο διάσημη fashion blogger του πλανήτη. Ό,τι φοράει γίνεται μόδα στη στιγμή και εκατομμύρια θαυμαστές την ακολουθούν στα social media περιμένοντας το επόμενό της οutfit. 


Αυτή τη φορά η Chiara Ferragni απολαμβάνοντας τις διακοπές της στις Μαλδίβες επελεξε να δώσει στη εμφάνισή της χρώμα ελληνικό, επιλέγοντας μπικίνι από τη νέα συλλογή του ελληνικού luxury swimwear brand MITOS .

Τα μαγιό και beachwear MITOS διατίθενται σε επιλεγμένες μπουτίκ και resorts και στο shop.mitoswimwear.com .

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v