Balmain for H&M

Η Η&Μ ανακοίνωσε τη φθινοπωρινή guest συνεργασία της με τον παριζιάνικο οίκο Balmain. Πραγματικό προπύργιο της γαλλικής πολυτέλειας, με το νεαρό Olivier Rousteing στο τιμόνι της δημιουργικής διεύθυνσης, η Balmain έχει εξελιχθεί σε ένα παγκόσμιο φαινόμενο της ποπ κουλτούρας. 


Χθες το βράδυ, ο ίδιος ο Rousteing και οι φίλες του Kendall Jenner και Jourdan Dunn έκαναν την εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί των μουσικών βραβείων Billboard, αποκαλύπτοντας τα πρώτα κομμάτια της συλλογής.


Η Balmain ιδρύθηκε το 1945 και έχει παραμείνει πιστή στο όραμα και τη φιλοσοφία του ιδρυτή της. Εκφράζει την ενέργεια, το κέφι, τη διασκέδαση και την ελευθερία, γοητεύοντας όλο τον κόσμο. Ο Rousteing δημιούργησε μία μοναδική ταυτότητα για τον οίκο, που σέβεται το DNA του και συγχρόνως είναι ριζωμένος στο παρόν, με μια αίσθηση της showbiz. Η έμφαση στην ποπ γοητεία του οίκου μέσω της συνεργασίας με την Η&Μ ήταν μία αβίαστη απόφαση.


«Είμαστε ενθουσιασμένοι στην Η&Μ που η Balmain θα είναι ο επόμενος guest σχεδιαστής μας, δημιουργώντας μια πραγματικά εξαιρετική εμπειρία για όλους. Συνδυάζοντας τη φιλοσοφία της υψηλής ραπτικής και την πιο streetwear στάση, η Balmain διαθέτει ένα μοναδικό στυλ, που είναι ταυτόχρονα λαμπερό και άμεσο, αισθησιακό αλλά και γεμάτο ενέργεια. Είναι επίσης τόσο στενά συνδεδεμένη με τον κόσμο της show business και της μουσικής, που το στοιχείο της έκπληξης ενισχύεται ακόμα περισσότερο», υπογράμμισε η Ann-Sofie Johansson, καλλιτεχνική σύμβουλος της Η&Μ.



Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη από τις 5 Νοεμβρίου σε περίπου 250 καταστήματα σε όλο τον κόσμο και online και θα περιλαμβάνει ρούχα και αξεσουάρ για γυναίκες και άνδρες.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v