H&M Studio Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014-15

Το παιχνιδιάρικο, εξεζητημένο πνεύμα της μποέμ γυναίκας του 21ου αιώνα είναι το look που επικρατεί στη σειρά H&M Studio για το φθινόπωρο/χειμώνα 14-15


Η σειρά H&M Studio παρουσιάστηκε στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, αλλά και χθες στους ανθρώπους της μόδας στο showroom της H&M στο Κολωνάκι.



Σε ολόκληρη τη συλλογή, το θηλυκό στοιχείο συναντά το αρρενωπό, με ανδρικά σακάκια, μπουφάν biker και αεροπόρου που φοριούνται πάνω από ντραπέ τοπ και φορέματα. 




Χαρακτηριστικά της συλλογής, η επιστροφή του φορέματος-κομπινεζόν ως βασικού κομματιού μιας γκαρνταρόμπας, που φοριέται μόνο του ή σε ντύσιμο με πολλαπλές στρώσεις.  Τα κομμάτια που έχουν υιοθετηθεί από τα ανδρικά ρούχα, προσθέτουν την κομψότητα των καλοραμμένων σακακιών ή την άποψη των δερμάτινων μπουφάν biker. Το νέο φάρδος στα παντελόνια, συχνά με τελειώματα από λεπτομέρειες σμόκιν, για μόνιμη βραδινή κομψότητα. 



Ποικιλία και στα υφάσματα από το μεταξωτό κρεπ και σιφόν, για τα πιο κομψά φορέματα-κομπινεζόν, το δέρμα, είτε γυαλιστερό και σε φθαρμένο στυλ, είτε μεταλλικό, την απομίμηση γούνας, σε στυλ patchwork, το βελούδο, για τοπ, φορέματα και μια βραδινή εκδοχή της φόρμας γυμναστικής, μέχρι το εκλεκτό κασμίρι που προσδίδει απαλότητα και διαφάνεια σε τοπ με τιράντες, πουλόβερ και φορέματα. Τα χρώματα που επικρατούν; Mαύρο, σκούρο μπλε, χακί, ιβουάρ, πορτοκαλί, μπεζ και γκρι με πινελιές από ροζ της τσιχλόφουσκας και τολμηρά μοτίβα ζέβρας. 




Για τους άνδρες, το φθινόπωρο του 2014 έχει να κάνει με την γκαρνταρόμπα του μοντέρνου ρεύματος mod, αναμειγνύοντας το άνετο στυλ του Παρισιού με την άποψη του Λονδίνου και την κομψότητα της Νέας Υόρκης. Τα κομμάτια φοριούνται με μια επαναστατική άποψη, με ανανεωμένο biker και μάλλινο παλτό για την πόλη και εστίαση στα μαύρα, γκρι και λευκά. 


Οι συλλογές θα πωλούνται σε περίπου 260 καταστήματα παγκοσμίως και online από τις 4 Σεπτεμβρίου.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v