Νέα συλλογή “Back to the origins” από την TOUS

Η TOUS παρουσιάζει τη συλλογή “Back to the origins” για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014. Μια συλλογή εμπνευσμένη από την ιστορία και την παράδοση,  που σηματοδοτεί την επιστροφή στις ρίζες, την αφετηρία από όπου ξεκίνησαν όλα. Πρόκειται για ένα συμβολικό ταξίδι στον εσωτερικό μας κόσμο, μια πρό(σ)κληση να ανακαλύψουμε την ουσία, να επανεφεύρουμε τον εαυτό μας και να κάνουμε μια νέα αρχή. 



H σειρά Smile δεν θα μπορούσε να φέρει διαφορετικό όνομα. Οι σφραγίδες από σμάλτο σε έντονα χρώματα πάνω σε επιχρυσωμένο ασήμι προσθέτουν μια νότα χαράς στις καθημερινές μας εμφανίσεις, υπενθυμίζοντάς μας να είμαστε αισιόδοξοι, να κάνουμε θετικές σκέψεις και να χαμογελάμε! Φορέστε τα δαχτυλίδια σαν chevalier ή σε συνδυασμό και δημιουργήστε το προσωπικό σας fashion statement.



Το βραχιόλι που φοράω είναι από την κλασική σειρά Milosos, που σημαίνει «χίλια αρκουδάκια» και πήρε το όνομά της από τον τρόπο που το χαρακτηριστικό σύμβολο της TOUS πολλαπλασιάζεται, δημιουργώντας ένα εφέ  «δαντέλας». Αυτή τη σεζόν η σειρά εξελίσσεται με δημιουργίες από χρυσό 18Κ και μια μικρή διαμαντένια καρδιά στο κέντρο να χτυπά δυνατά, ανεβάζοντας τους παλμούς. 







Η iconic σειρά Garabato που αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα της τεχνογνωσίας του διάσημου ισπανικού οίκου στο κόσμημα, εμπλουτίζεται με  νέες XL δημιουργίες από χρυσό 18Κ και πολύτιμους λίθους: μαργαριτάρια, ρουμπίνια, τοπάζια, αμέθυστοι, peridot, citrine, τουρμαλίνες και ροζ χαλαζίες μεταξύ άλλων, δημιουργούν ένα αναπάντεχο μωσαϊκό χρωμάτων, σε ένα άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα.



Φωτεινή, πολύχρωμη και μοντέρνα συλλογή για να ταιριάζει με όλα τα στυλ. Χρυσά και ασημένια κοσμήματα σε συνδυασμό με αμέθυστο, mother of pearl και υδροθερμικό χαλαζία. Είναι πολύ δύσκολο να διαλέξεις μόνο ένα!




Φυσικά, την καλοκαιρινή συλλογή της TOUS συμπληρώνουν οι τσάντες και τα αξεσουάρ σε μια τεράστια γκάμα σχεδίων, υλικών και χρωμάτων. Must have παραμένει η κομψή Rose, που πήρε το όνομά της από τη Rosa Oriol, την ιδιοκτήτρια του οίκου, αλλά και η σειρά Kaos, με το αρκουδάκι που επαναλαμβάνεται σε ολόκληρη την επιφάνεια. Ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας που υπαγορεύουν τα έντονα χρώματα, στη φετινή συλλογή  πρωταγωνιστούν shopping bags, hobos, χιαστί, σακίδια και φάκελοι σε λαχανί, φούξια, μπλε, ροδί. Μία δεν είναι ποτέ αρκετή! 

 



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v