Pink Sands Resort Collection 2014

Η σχεδιάστρια μαγιό και beachwear Στεφάνια Φραγκίστα παρουσιάζει τη “Sea Breeze”, τη συλλογή Resort της Pink Sands για τη φετινή άνοιξη.

 Έχοντας ήδη λανσαριστεί στις αγορές του εξωτερικού, η Resort Collection κάνει την εμφάνισή της και στην Ελλάδα, αποκαλύπτοντας παράλληλα το ολοκαίνουριο λογότυπο και την ιστοσελίδα του ελληνικού brand που συμπληρώνει φέτος 5 χρόνια από την ίδρυσή του, κι έχει αγαπηθεί από χιλιάδες γυναίκες που ασπάζονται την ίδια φιλοσοφία ζωής με τη δημιουργό του. 


Η Resort Collection “Sea Breeze” της Pink Sands μεταφέρει αυτήν ακριβώς την αίσθηση φρεσκάδας κι αισιοδοξίας, αποτελώντας προπομπό της εντυπωσιακής καλοκαιρινής συλλογής, που αναμένεται προσεχώς.


Πέρα από μπικίνι αποτελούμενα από σέξι τριγωνάκια ή παιχνιδιάρικα στράπλες με κρόσια, αυτή τη σεζόν την τιμητική τους έχουν τα άκρως θηλυκά ολόσωμα μαγιό: με κλασικά τιραντάκια, με έναν ώμο και αγκράφα, ή halter neck, τα one piece της Resort Collection αγκαλιάζουν τις γυναικείες καμπύλες αποπνέοντας αισθησιασμό.

Αυτή άλλωστε είναι και η ειδοποιός διαφορά των μαγιό της Pink Sands: αφενός διαθέτουν κοψίματα που ανταποκρίνονται σε όλα τα γούστα και κολακεύουν με απαράμιλλο τρόπο κάθε σωματότυπο, αφετέρου είναι φτιαγμένα από ιταλικά και ισπανικά υφάσματα άριστης ποιότητας, -πλην όμως ραμμένα στην Ελλάδα-, που αντέχουν πολύ περισσότερο στη φθορά του χρόνου. 



Τη Resort Collection συμπληρώνουν επίσης αέρινες τουνίκ και φορέματα με snake prints, ένα από τα πιο καυτά fashion trends, μακριές δαντελένιες φούστες, καθώς επίσης και μια limited edition σειρά επίχρυσων 18Κ κοσμημάτων με ημιπολύτιμους λίθους. 




Στην Ελλάδα οι συλλογές της Pink Sands είναι διαθέσιμες σε επιλεγμένα καταστήματα και σημεία πώλησης (Free Shop, Detroit, Pop Up Store Kolonaki, Ammos, Tatoi Club, Holmes Place Glyfada μεταξύ άλλων), σε ξενοδοχεία 5 αστέρων (Αστέρας Βουλιαγμένης, Costa Navarino, Blue Palace Elounda) και σε κοσμοπολίτικα ελληνικά νησιά, καθώς επίσης και στην Αγγλία, την Ελβετία, την Τουρκία και την Ιαπωνία, και φυσικά στο πλήρως ανανεωμένο e-shop  www.swimpinksands.com/shop


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v