H&M Studio Collection

Η συλλογή H&M Studio φέρνει για το φθινόπωρο του 2014 ανέμελη κομψότητα στο Παρίσι!



Χθες το βράδυ παρουσιάστηκαν στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού τα βασικά κομμάτια της εποχιακής συλλογής της H&M για το φθινόπωρο του 2014, η οποία φέρει το νέο όνομα H&M Studio. Η επίδειξη μόδας πραγματοποιήθηκε στο Grand Palais ενώπιον 600 προσκεκλημένων, μεταξύ των οποίων οι Miranda Kerr, Jessica Alba και Οlivia Palermo κα. 






Μοντέλα όπως οι Andreea Diaconu, Joan Smalls, Izabel Goulart και Saskia φορούσαν τα look της σεζόν: η ανέμελη διάθεση του 21ου αιώνα, που συνδυάζει θηλυκά και αρρενωπά στυλ. Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη σε περίπου 250 καταστήματα σε όλο τον κόσμο, καθώς και online, από τις 4 Σεπτεμβρίου, 2014.



Κυρίαρχο στο ύφος της συλλογής ήταν το μείγμα θηλυκών και αρρενωπών στοιχείων, με φορέματα-κομπινεζόν και ντραπέ τοπ κάτω από ανδρικά σακάκια, μπουφάν biker και αεροπόρου. Τα υφάσματα περιλάμβαναν μεταξωτό κρεπ, μεταξωτό σατέν, εκλεκτό κασμίρι και βελούδο. Παλτό από απομίμηση γούνας πρόσθεταν υφή μαζί με κεντημένες λεπτομέρειες από παγιέτες και πετράδια.









Για την επίδειξη, το ιστορικό Grand Palais είχε μεταμορφωθεί σε ένα αφηρημένο αστικό τοπίο, με γραφικές αρχιτεκτονικές γραμμές και γιγαντοαφίσες διασκορπισμένες στον χώρο. Στο ένα άκρο του χώρου υπήρχε μια σκηνή όπου η επερχόμενη γαλλίδα σταρ HollySiz έδινε ζωντανή παράσταση σε όλη τη διάρκεια της επίδειξης.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v