“Eirene Athens” νέα άφιξη στην πόλη

To “Eirene Athens” είναι το νέο must label στο χώρο της ελληνικής μόδας με αποκλειστικά stretch leather & stretch suede δημιουργίες της Ειρήνης Σαπουτζή.


Από την εποχή της πρώτης της τριβής με τον χώρο της μόδας, όταν νεαρή κοπέλα  ακόμη, βρισκόταν ήδη μέσα στα ρούχα μεγάλων οίκων μόδας – στα fashion shows, τις παραγγελίες και τις πωλήσεις , στην ιστορική boutique της Αθήνας RENATA, μα κι ακόμη πιο παλιά, όταν στα σχολικά της χρόνια, σχεδίαζε στα τετράδια, έκοβε και έραβε στο χέρι ρούχα για τις κούκλες της, η Ειρήνη είχε ξεχωρίσει το stretch δέρμα ως το απόλυτο σύγχρονο σύμβολο του στυλ.   Ένα υλικό ταυτόχρονα αισθησιακό και ανθεκτικό, μοντέρνο και διαχρονικό. 



Το ιδανικό υλικό μέσα απ’ το οποίο η σχεδιάστρια Ειρήνη Σαπουτζή οραματίστηκε και  πραγματοποίησε την πρώτη της συλλογή ρούχων. Η Resort collection 2014 , αποτελείται από τα βασικά κομμάτια που πρέπει κάθε γυναίκα να έχει στη ντουλάπα της. Διαχρονικά και αγαπημένα, leggings, boot cut και παντελόνια καμπάνα, biker και perfecto jackets, φορέματα, tops, σορτσάκια, όλα σε stretch δέρμα, που αγκαλιάζoυν  το σώμα, χωρίς να χάνουν τη φόρμα τους.



Στην υπάρχουσα συλλογή, που διατίθεται μεταξύ άλλων στη Bettina, σύντομα θα προστεθούν και κάποια “flash” κομμάτια για το καλοκαίρι.



Μιλώντας με την Ειρήνη κατάλαβα το πάθος για το νέο της “παιδί”:

“Αποφάσισα να ασχοληθώ αποκλειστικά με το στρετς δέρμα γιατί αποτελούσε πάντα την μεγάλη μου αγάπη! Είναι θηλυκό, sexy, δυναμικό, διαχρονικό. Επιπλέον, με τον έντονο ανταγωνισμό που υπάρχει στη βιομηχανία της μόδας για να μπορέσεις να εδραιωθείς, πρέπει να αποκτήσεις τη δική σου ξεχωριστή ταυτότητα, ένα συγκεκριμένο στυλ και υλικό, που θα είναι το σήμα κατατεθέν σου”



Στην ερώτησή μου, τι είναι αυτό που κάνει τις δερμάτινες δημιουργίες της να ξεχωρίζουν, η Ειρήνη μου υπογράμμισε ότι  “όλα τα δερμάτινα ρούχα κατασκευάζονται στο χέρι, η επιλογή δε, αυτού του συγκεκριμένου δέρματος και suede που δουλεύω στην collection μου είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στη διεθνή αγορά. Έχουν τέλεια ραφή και εφαρμογή, καλύπτουν τις ατέλειες και αναδεικνύουν τη γυναικεία σιλουέτα!!! 

Περισσότερα εδώ: eirene athens

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v