Ιταλική φινέτσα από την OVS


Νέα άφιξη στο χώρο της μόδας, αποκλειστικά στο notos galleries Πειραιά, αποτελεί η collection Fall/Winter 2013-14 των Ιταλικών ρούχων και αξεσουάρ OVS για γυναίκες και άνδρες, με σχέδια και ποιότητα που εντυπωσιάζουν και το σημαντικότερο, σε πολύ οικονομικές τιμές!




Η γυναικεία OVS συλλογή απευθύνεται σε γυναίκες όλων των ηλικιών, με μονοχρωμίες, αλλά και floral μοτίβα. Sexy chic, κάποια με γραφικά σχέδια, κάποια θηλυκά και κάποια με ανδρικές αναφορές, μπορούν να αποτελέσουν μέρος κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας! Μπλούζες, φορέματα, pencil φούστες, παντελόνια και πουλόβερ, απλά υφάσματα αλλά και μεταξωτά και βελούδο, όλα αποτελούν μια υπέροχη collection που καλύπτει με ιδανικό και πολύ οικονομικό τρόπο τις ανάγκες των σύγχρονων γυναικών από το πρωί ως το βράδυ!








Η ανδρική OVS συλλογή με κομμάτια mix ‘n match δίνει λύσεις στο καθημερινό ανδρικό ντύσιμο, για casual αλλά και βραδυνές εμφανίσεις! Μπλούζες, μπουφάν, πουλόβερ, σακάκια αλλά και απλά t-shirt, παλτό, δερμάτινα used biker jackets και παρκά με εξωτερικές τσέπες, παντελόνια σε στενή αλλά και πιο άνετη γραμμή, αποτελούν ιδανικές επιλογές για το σύγχρονο άνδρα. Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι γκρι, βαθύ μπλε, χακί, μπορντώ, μπεζ, και γαλάζιο.






Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v