Οι νέοι κανόνες της κομψότητας από τα Folli Follie

Η συλλογή της Folli Follie φθινόπωρο χειμώνας 13-14, διαθέτει εντυπωσιακά αξεσουάρ και κοσμήματα ειδικά σχεδιασμένα για τα ελεύθερα πνεύματα με κοσμοπολίτικη διάθεση.  



Εντυπωσιακή συλλογή με λαμπερά κοσμήματα, ρολόγια και αξεσουάρ. Πολυτελείς υφές δίνουν νέα πνοή σε εμβληματικά σχέδια και «κλείνουν το μάτι» στα δραματικά τοπία της Πελοποννήσου, όπου έγινε και η φωτογράφιση της διαφημιστικής καμπάνιας. 




Λεπτομέρειες σε τόνους του ροζ χρυσού διεγείρουν τις αισθήσεις μέσα από μια σύγχρονη κομψότητα, που εξασφαλίζει τη διαχρονικότητα αυτών των κομματιών.  



Οι σύγχρονες γυναίκες για αυτή τη σεζόν ακολουθούν τρεις κανόνες: Always Turn Heads, Wear It Your Way, και  Be Unexpected, δείχνοντας τον τρόπο μέσα από τον οποίο υπακούοντας στο προσωπικό σου στιλ και τολμώντας να είσαι απροσδόκητη, μπορείς να τραβήξεις όλα τα βλέμματα επάνω σου. Από τους έντονους χρωματικούς τόνους μέχρι τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες, κάθε κομμάτι αναδεικνύεται σε τέχνη που αντικατοπτρίζει το περιπετειώδες πνεύμα και την εκλεπτυσμένη ματιά.  






Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v